![]() |
|
| |||
| |||
| Hey herkes, biraz yardıma ihtiyacı umutsuz buraya ediyorum ve gerçekten tavsiye takdir ediyorum. Ben bir Dell Inspiron E1505 dizüstü Windows XP Media Edition çalıştıran kendi. Ay önce benim bilgisayar benim sehpa üzerine su altında küçük bir su birikintisi ile oturma keşfedilen bir çift. Beni nasıl bu kaza meydana hala, gibi gecenin ortasında meydana gelmiş zorunda ötesinde (I, böylece herhangi bir söylüyorum)'s 2 kedi ve köpek var. Ben en iyi olarak I could bilgisayar kurumasına izin verin. Birkaç saat sonra bunu başladı ve gayet güzel çizme. Sonra ekranın sol tarafındaki loş gidiyor fark ettim. Sağındaki mükemmel, ama sol tarafı bu yüzden zor gündüz okuyabilirsiniz koyu yanar. Parlaklık mükemmel bir bölünmüş ya ekran çok sağdaki parlak olmak için sol olmanın karanlık bölümünden, uçup değildir. Ayrıca, denemek her zaman ve, "şort onu halletmek" daha iyi bir açıklama olmaması () ve sadece tamamen kapatır en için ekranın parlaklığını açın. Bilgisayarınız hala çalışıyor, fakat ekran çalışma durur. Ben daha düşük bir parlaklığa kalmak için ekranı ayarda bırakmak gerekir. Eğer, o zaman bilgisayar klavye komutları kullanarak hibernate yapmak tekrar tekrar, ekran arka gelecektir getirmek. Ama sonunda parlak bir saniye yalnızca bir çift - sürer ayarı ve bilgisayar kullanıcısının kendi üzerinde çalışan pil takılı iken, hiçbir yerde tam parlaklık yakınında dışarı kısa devre olmadan erişemez. Burada biraz daha bilgi's. O zaman sonra ilk açılış benim laptop birkaç saat için, ekran neredeyse mükemmel çalışır (hala bana parlaklık en yüksek seviyesine dışarı kısa devre olmadan take it) izin kapalı having be. Sonra birkaç dakika sonra, karartma sol tarafında oluşmaya ve sonra neredeyse çok okumak için karanlık bir yarım saat içinde başlar. Ayrıca çok yumuşak's high-"" (yine iyi açıklamasında) ekranından o durur zaman şort çıkan eksik ses uğultu perdeli. Özet Yani, içinde ... (*) Sonra birkaç saat için, ekran işlevlerini de kapalı olmak Ekranın (*) Sol taraf da hemen hemen 30 dakika kalır ve bu şekilde içinde okumak için karanlık olur (*) Ekran "şort out" zaman en yüksek parlaklık ayarını almak (*) "Buzzing" ses duydum sırasında ekranda bir Sunabileceğiniz herhangi bir tavsiye büyük mutluluk duyacağız! Başka bir bilgisayar satın Bana kaydedebilirsiniz çocuklar umuyorum. |
|
| |||
| |||
| Kötü! Eğer varsa o ev sigorta kapsamında olmalıdır. Kapağını değiştirmek zor bir iş bu yüzden ucuz bir tamir alabilirsiniz değildir.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |