![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Агов усім, я гостро потребують деякої допомоги тут, і я дійсно ціную ваш рада. У мене є Dell Inspiron E1505 ноутбук під керуванням Windows XP Media Edition. Пару місяців тому я виявив моєму комп'ютері сидить на моєму журнальному столику з невеликою калюжі води під ним. Як ця аварія сталася ще за мною, як воно повинно було відбутися в середині ночі (у мене 2 кішки і собака, так що не говорив). Я дозволив комп'ютера висохнути як краще, як тільки міг. Через кілька годин я почав її, і вона завантаженні нормально. Тоді я помітив у лівій частині екрана буде тьмяним. У крайній правій частині горить чудово, але ліва сторона настільки темно, мені важко читати його в денний час. Яскравість не є досконалим розколотим, він зникає з темної частини екрану, перебуваючи на лівому до яскравого перебуваючи на дальній правою. Крім того, кожного разу я намагаюся і перетворити яскравість екрану в самому високому рівні, це свого роду "шорти Out" (за відсутністю кращого опису) і просто відключається повністю. Комп'ютер все ще працює, але на екрані перестає працювати. Я повинен залишити її на більш низькому для налаштування яскравості екрану, щоб залишитися. Якщо б я зробити комп'ютер Hibernate допомогою клавіатурних команд, а потім повернути знову на екрані прийдуть назад. Але найяскравіші налаштування воно триває лише кілька секунд - і що з комп'ютера підключено дюйма Хоча його роботи від акумулятора, я не можу ніде майже повну яскравість без нього коротке замикання. Ось ще інформація. При першому завантаженні мого ноутбука після Отримавши від декількох годин, на екрані буде функціонувати майже повністю (вона як і раніше не дозволяє мені прийняти його на найвищий рівень яскравості без коротке замикання). Потім, після декількох хвилин, затемнена починає відбуватися на ліву сторону, а потім протягом півгодини він майже надто темно, щоб читати. Там також дуже м'які високим "дзижчить звук" (знову не вистачає краще опис), що йдуть від екрану, який зупиняється, коли це шорти Out. Таким чином, на закінчення ... (*) Після того як від декількох годин, екран працює в нормальному режимі (*) Лівою частині екрана, стає майже надто темно, щоб читати протягом 30 хвилин і залишається таким (*) Екран "шорти з" Коли я беру яскравості своїм високим (*) "Buzzing" звук чули в той час як на екрані Будь-які консультації ви можете запропонувати буде прийнята з вдячністю! Я сподіваюся, ви, хлопці, може врятувати мене від покупки іншого комп'ютера. |
|
| |||
| |||
| Нехороший! Вона повинна бути охоплені страхуванням додому, якщо у вас є. Заміна кришки не є складною роботою тому ви можете отримати дешевий ремонт.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Центр підтримки Dell Dsc.exe Мессінг До Dell Inspiron 1300 | dmdougie | General Software чат | 6 | 18 листопада 2009 13:25 |
| Багато проблем з Dell Inspiron 6400 | charlie792 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 12 листопада 2009 06:18 |
| Dell Inspiron 6400 ноутбук. Екран гасне, через 2 дні після переустановки | tolet | Операційні системи Windows | 2 | 8 травня 2009 08:07 |
| Dell Inspiron 6400 Ноутбук різних проблем | Erbowman | Генеральний обладнання чат | 10 | 25 березня 2009 18:03 |
| Неможлива друк - Dell E1505 | BlackDragon0480 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 26 січня 2009 10:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |