![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам нов Dell Latitude 630 и мобилните ми карта (Спринт Pantech PX-500 мобилен широколентов карта) го заключва 9 от 10 trys. След това трябва да го спре студена като задържите бутона на захранването за 5 секунди, защото аз дори не може да получи задача ръководител Прозорец към работа ... нищо не работи. На фърмуера за картата е актуализиран по време на една от сесиите тя действително работи. Странно нещо е, че моя 3 годишен Toshiba Satillite все още функции глоба със същия мобилни карти. Тя никога не заключени с този лаптоп ... някога. Какво е конфликта и как да го решим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти афиш 3 от същия точните неща
| |||
| |||
| За съжаление на тройната пост ... нещо не е наред с интернет връзка и никога не съм recieveed потвърждение, че някои от длъжностите, премина през ... съжалявам. |
|
| |||
| |||
| happenes, че да ме понякога, но само с длъжности, така и след 2 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Долчинка Географска ширина Лаптоп - Нисък Виртуална памет Проблеми | Chinadoll | Windows операционни системи | 8 | 21 Юни 2009 00:33 |
| Моят Долчинка Географска ширина D531 е трясък, без причина. | Кристиан | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 23rd май 2009 г. 08:47 |
| Долчинка Географска ширина D800 Монитор държи странно След RAM Инсталирайте - Зелена барове? | mjnice | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 11 април 2009 06:36 |
| HTC Touch / Спринт | mpenney | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 4 ноември 2008 15:52 |
| Спринт Pantech PX500 брави ми Долчинка Географска ширина 630, но не ми е Toshiba | rmartin158 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 2-ро Апр 2008 23:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |