![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem dostal nový notebook Dell Latitude 630 a můj mobil karta (Sprint Pantech PX-500 Mobile Broadband Card) zamkne ji 9 z 10 trys. Pak jsem si na studenou zastavit tím, že podržíte tlačítko napájení po dobu 5 sekund, protože nemohu dostat ani správce úloh systému Windows pro práci ... nic práce. Firmware pro karta byla aktualizována v průběhu jednoho semináře je skutečně pracoval. Legrační je, že můj 3 roky starý Toshiba satillite stále ještě funguje dobře is stejné mobilní karty. To NIKDY uzamčené tohoto notebooku ... nikdy. Co je to konflikt a jak mohu řešit to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tebe posta 3 téhož přesné věci
| |||
| |||
| Omlouváme se za trojitý post ... Něco se stalo s připojením na internet a nikdy jsem recieveed potvrzení, že některý z příspěvků prošel ... promiň. |
|
| |||
| |||
| happenes, že se mi někdy, ale jen s příspěvky, tak i po 2 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Šířka Laptop - Nízké virtuální paměť Problémy | Chinadoll | Operační systémy Windows | 8 | 21. červen 2009 00:33 |
| My Dell D531 Šířka je shazovat, pro nic za nic. | Kristian | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. května 2009 08:47 |
| Šířka Dell D800 Monitor chová Zvláštní Po RAM Instalace - Zelené Tyče? | mjnice | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. duben 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 4. listopadu 2008 15:52 |
| Sprint Pantech PX500 zámky můj Dell Šířka 630, ale není můj Toshiba | rmartin158 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 2. dubna 2008 23:23 |
| Thread Nástroje | |
| |