![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most kaptam egy új Dell Latitude 630 és my mobile kártya (Sprint Pantech PX-500 Mobile Broadband Card) zárak it up 10-ből 9 trys. Aztán már a hideg abba tartva a bekapcsoló gombot 5 másodpercig, mert nem is kap a Windows Feladatkezelő dolgozik ... semmi sem működik. A firmware a kártya frissítésre került, egy év alatt az ülések ténylegesen működött. Vicces dolog az, hogy az én 3 éves Toshiba Satillite funkciókat is finom, az azonos mobil kártyát. Soha nem zárva ki ezzel a laptop ... valaha. Mi az a konfliktus, és hogyan lehet megoldani? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ön kifüggesztett 3 ugyanolyan pontos dolgokat
| |||
| |||
| Elnézést a tripla post ... Valami baj van az internet kapcsolat, és én soha nem recieveed megerősítése, hogy az álláshelyek ment át ... sajnálom. |
|
| |||
| |||
| zajlik, hogy nekem néha, de csak a hozzászólásához tehát én 2 hozzászólás |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell Latitude Laptop - Alacsony Virtuális memória gondok | Chinadoll | A Windows operációs rendszerek | 8 | 21. június 2009 00:33 |
| Saját Dell Latitude D531 Is összeomlik, az nem ok. | Kristian | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 23. május 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitor Furcsán viselkedik RAM telepítése után - Zöld bárok? | mjnice | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 11. április 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 4. november 2008 15:52 |
| Sprint Pantech PX500 locks up my Dell Latitude 630, de nem az én Toshiba | rmartin158 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 2. április 2008 23:23 |
| Téma eszközök | |
| |