![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני רק צריך חדשה של Dell קו רוחב 630 הנייד שלי ואת כרטיס (Sprint-500 פיקסלים Pantech Mobile Broadband Card) נועל את זה 9 מתוך 10 trys. אז אני צריך להפסיק קרים זה ע"י לחיצה על מתג ההפעלה במשך 5 שניות, כי אני אפילו לא יכול לקבל את מנהל המשימות של Windows לעבוד ... לא עובד. הקושחה של כרטיס עודכנה במהלך אחד של הפעלות זה באמת עובד. מוזר הדבר הוא כי שלי בן 3 Toshiba Satillite עדיין מתפקד בסדר עם אותו כרטיס סלולרי. זה לא סגור עם זה אי פעם ... הנייד. מהו הסכסוך וכיצד אוכל לפתור את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה Posted 3 של אותם דברים בדיוק
| |||
| |||
| אנו מתנצלים על משולש לכתוב ... היה משהו לא בסדר עם החיבור לאינטרנט ואני לא recieveed כי כל אישור של הודעות עבר ... מצטער. |
|
| |||
| |||
| כי לפעמים happenes לי אבל רק עם זאת אני לכתוב הודעות 2 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קו רוחב של Dell Laptop - נמוכה בעיות זיכרון וירטואלי | Chinadoll | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 21st יוני 2009 00:33 |
| קו רוחב אזור Dell D531 האם crashing, בלי שום סיבה. | kristian | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 23 מאי 2009 08:47 |
| קו רוחב של Dell D800 צג מתנהג באפן מוזר לאחר התקנת זיכרון RAM - ברים ירוק? | mjnice | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th אפריל 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 4th נובמבר 2008 15:52 |
| Sprint Pantech PX500 נועל לי את קו רוחב 630 של Dell, אבל לא שלי Toshiba | rmartin158 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 2nd אפריל 2008 23:23 |
| שרשרת כלים | |
| |