![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I just got naujos Dell Latitude 630 ir mobiliajame kortelė (Sprint Pantech PX-500 Mobiliojo plačiajuosčio ryšio kortelė) spynos jį 9 iš 10 Trys. Tada aš jau šalto sustabdyti jį turintis galią mygtuką 5 sekundes, nes aš negaliu net gauti Windows Task Manager į darbą ... nieko darbai. Už kortelę firmware buvo atnaujintas per vieną iš posėdžių ji faktiškai dirbo. Linksmas dalykas yra tai, kad mano 3 metų amžiaus Toshiba Satillite dar veikia baudą su tuo pačiu mobiliojo kortelė. Niekada užrakintą šio nešiojamas ... kada. Kas yra konfliktas ir kaip man ją išspręsti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs Posted 3 pats tiksliai ko
| |||
| |||
| Sorry for triple post ... Kažkas buvo negerai su interneto ryšiu, ir aš niekada recieveed patvirtinimą, kad bet Žinutės vyko ... Atsiprašau. |
|
| |||
| |||
| kad happenes man kartais, bet tik su pranešimų, kad aš po 2 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Dell Latitude - Low Virtual Memory problemos | Chinadoll | Windows "operacinės sistemos | 8 | Birželis 21, 2009 00:33 |
| Mano Dell Latitude D531 Ar genda, be jokios priežasties. | Kristian | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 23, 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitorius elgiasi Keista Po RAM įdiegti - Žalioji barai? | mjnice | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | Balandis 11, 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 4 lapkritis 2008 15:52 |
| Sprint Pantech PX500 blokuoja mano Dell Latitude 630, bet ne mano Toshiba | rmartin158 | Networking, Modems & VoIP | 4 | 2 balandis 2008 23:23 |
| Temos įrankiai | |
| |