![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal nový notebook Dell Latitude 630 a môj mobil karta (Sprint Pantech PX-500 Mobile Broadband Card) zablokujú ju 9 z 10 trys. Potom som si na studenú zastaviť tým, že podržíte tlačidlo napájania po dobu 5 sekúnd, pretože nemôžem dostať ani správcu úloh systému Windows pre prácu ... nič práce. Firmware pre karta bola aktualizovaná v priebehu jedného seminára je skutočne pracoval. Legrační je, že môj 3 roky starý Toshiba satillite stále ešte funguje dobre is rovnaké mobilné karty. To NIKDY uzamknuté tohto notebooku ... nikdy. Čo je to konflikt a ako môžem riešiť to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tebe posta 3 toho istého presné veci
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za trojitý post ... Niečo sa stalo s pripojením na internet a nikdy som recieveed potvrdenie, že niektorý z príspevkov prešiel ... prepáč. |
|
| |||
| |||
| happenes, že sa mi niekedy, ale len s príspevkami, tak aj po 2 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell Šírka Laptop - Nízke virtuálnu pamäť Problémy | Chinadoll | Operačné systémy Windows | 8 | 21. jún 2009 00:33 |
| My Dell D531 Šírka je shazovat, pre nič za nič. | Kristian | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. mája 2009 08:47 |
| Šírka Dell D800 Monitor chová Osobitné Po RAM Inštalácia - Zelenej Tyče? | mjnice | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. apríl 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 4. novembra 2008 15:52 |
| Sprint Pantech PX500 zámky môj Dell Šírka 630, ale nie je môj Toshiba | rmartin158 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 2. apríla 2008 23:23 |
| Thread Tools | |
| |