![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав нові Dell Latitude 630 і мій мобільний карти (Sprint Pantech PX-500 карток мобільного широкосмугового доступу) блокує його до 9 з 10 Trys. Я тоді в холодному зупинити його, утримуючи кнопку харчування протягом 5 секунд, тому що я навіть не можу отримати менеджера завдань Windows на роботу ... нічого не працює. Прошивка для карти були поновлені в ході однієї з сесій вона дійсно працює. Забавно, що моя 3 річна Toshiba Satillite ще функціонує добре з тією ж мобільного карти. НІКОЛИ під замком з цим ноутбуком ... ніколи. Що таке конфлікт і як її вирішити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви Написав 3 тієї ж точних речей
| |||
| |||
| Даруйте за потрійний пост ... Щось сталося з інтернетом, і я ніколи не recieveed підтвердження того, що будь-який з посад пройшли ... жаль. |
|
| |||
| |||
| happenes, що мені іноді, але тільки з посади тому я пост 2 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук Dell Latitude - Низький Проблеми віртуальної пам'яті | Chinadoll | Операційні системи Windows | 8 | 21 червня 2009 00:33 |
| Мій Dell Latitude D531 відбувається збій, з іншої причини. | Kristian | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 23 травня 2009 08:47 |
| Dell Latitude D800 Monitor Веде себе дивно Після RAM Встановлення - зелені смужки? | mjnice | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 квітня 2009 06:36 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 4 листопада 2008 15:52 |
| Sprint Pantech PX500 блокує мої Dell Latitude 630, але не моє Toshiba | rmartin158 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 2 квітня 2008 23:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |