![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисъл Бих акции последния ми играчка с вас много.
Само заменя компютъра си с този нов лаптоп. Аз не го използва за игри, така или иначе и фантазия на преносимостта на лаптопа, Мога да повярвам, спецификацията за пари, нищо друго не го докосва, това е голяма машина. http://www.ebuyer.com/product/140800 Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда добре, да не използвате компютъра си, както и, или са ви да се отървем от това? и лично, аз ще отида за една таблетка, rarther от лаптоп мисля.
| |||
| |||
| Продадено на работния плот към стария си човек, той е хардкор геймър. |
|
| |||
| |||
| LMAO Awsome! и на лаптопа има голям бум за долар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница спец. Дейв ..... Аз взех това Fujitsu преди един месец за £ 399 и това е удивително бързо.
Аз не съм геймър и го дава или компютъра си при използването на парите си. Така че .... колко време го взема, преди да можете да го инсталира и се отървете от всички подувам, като Нортън? Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Това е доста добър също Фил. Бях отчаян за да получите 17 "екран и дизайн мъдър това е като един iPhone. Отне ми добър няколко часа, за да се отърве от всичко това, Север, HP помогне център дрън дрън hhe той. Всички хубави и чисти сега. :) |
|
| |||
| |||
| Да на ВЕЦ са добре направени и изглежда доста, за изграждането на качеството изглежда твърде много високо. В момента има 3 Fujitsus в къщата, един е била насилвана от моя син чрез Uni и е все още съществуващ силен, така че аз останах с името. Първото нещо, което направих когато се прибрах го захранва нагоре, е за изтриване на всички дялове и да Изглед Последен x86 върху него. Мислех, че това може да забави, с Ultimate върху него, но това е все още surprisingl бързо .... Сложих SP1 на една седмица или 2 и обратно, че определено ускори въпросите, копирането на файлове. Когато аз го сравни с моя стар Acer Aspire 1682, това наистина го оставя в студа. |
|
| |||
| |||
| Добър ход, Дейв. Моят десктоп компютър е горе събиране на прах сега. Моят лаптоп е A4 размер и да запазя всички важни файлове подкрепени на горния етаж 500GB файлов сървър, който се управлява от една прекрасна малка кутия работи Линукс. Брилянтно малко от хардуер, напълно развит компютър с размерите на USB хъб. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Харесва ми на преносимостта на моя lappy, но не харесват, че не мога наистина калайджия с него, аз обичам отваряне модернизация и играя с настолни компютри ... доста го пропуснете :-(
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Е, можете да го отворите и да я вземете на парчета по-малко! ![]() Модернизиране е ограничена до RAM, твърд диск и по-добре на борда на WiFi карта. Първите две са обикновено достатъчно за мен, но аз не съм неразположен модернизиране странно дънната платка. Чудя се колко много лаптопи позволяват да ъпгрейд на процесора? (В една хипотетична по-късна дата, когато цените са се понижили.)
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят Desktop и всичко е Наклон Към едната страна на Моят лаптоп | thearner | Windows операционни системи | 13 | 14 Feb 2009 10:23 |
| Майката на всички лаптопи, лаптоп, че Бог ще шляпвам вашия работен плот | cheesepuff | Лаптопи, Mobiles & текст | 16 | 25 ноември 2008 15:58 |
| Десктоп или Лаптоп? | KanoakaVirus | Общи Хардуер Чат | 12 | 23rd Nov 2008 22:14 |
| Vista Desktop Въпрос на HP лаптоп | JennB213 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 7 Jan 2008 11:00 |
| Свързване на десктоп на лаптопа чрез USB | lauro | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 6 януари 2008 05:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |