![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslela jsem, že podíl mé poslední hračka s vámi moc.
Jen jsem nahradit desktop s tímto novým notebookem. I'm not using ono do hry stejně a vymyšleného přenositelnost notebooku, Věřte spec pro peníze, nic jiného jí dotkne, je to skvělý stroj. http://www.ebuyer.com/product/140800 Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vypadá hezky, používáte počítač jako dobře, nebo jste se zbavit, že? a osobně bych jít na tabletu, rarther než notebook myslím.
| |||
| |||
| Prodáno ploše do mého starého muže, je to hardcore hráče. |
|
| |||
| |||
| Lmao awsome! notebooku a má velký třesk za dolar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice spec Dave ..... Chytil jsem tento Fujitsu před měsícem za £ 399 a to je úžasně rychlý.
| |||
| |||
| To je dost dobré i phil. Byl jsem zoufalý dostat 17 "obrazovkou a design je to moudré, jako iPhone. Trvalo mi několik hodin dobré zbavit se všech, Norton, HP pomůže centrum bla bla hhe on. Hezké a čisté teď. :) |
|
| |||
| |||
| Yep HPS jsou hezky provedené, a vypadají pěkně, jejich zvuková kvalita se zdá být velmi vysoká taky. Máme 3 Fujitsus v domě, byl-li zneužit mého syna přes Uni a stále je silný, a tak jsem zůstala s názvem. První věc, kterou jsem udělal, když jsem to zapnul, bylo-li odstranit všechny oddíly a dal Vista Ultimate x86 na to. Myslel jsem, že to může zpomalit, s Ultimate na to, ale je to stále surprisingl rychle .... Dal jsem SP1 na týden nebo 2 zpět, a že rozhodně urychlil otázky kopírování souborů. Když srovnám to můj starý Acer Aspire 1682, je to opravdu ponechává v chladu. |
|
| |||
| |||
| Dobrý tah, Dave. Moje stolní PC je nyní nahoře sedá prach. My laptop is velikosti A4, a pořád žádné důležité soubory zálohovány na 500 GB nahoře souborový server, který je provozován od nádherné krabičku s operačním systémem Linux. Brilantní kousek hardwaru, plnohodnotný počítač velikosti USB hub. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád přenositelnost mého lappy ale nelíbí, že jsem cant opravdu pohrát s tím, miluji zahájení modernizace a hrát si s desktopy ... trochu stýskat :-(
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| No, můžete otevřít a přijmout ji na kusy nejméně! ![]() Aktualizace je omezen na RAM, HDD a lepších na desce WiFi kartu. První dva jsou obecně dost pro mě, ale já nejsem odpor k modernizaci zvláštní deska. Zajímalo by mě, kolik notebooků umožňují upgrade procesoru? (V hypotetické později, až budou ceny poklesly.)
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My Desktop a Směrem Sklopný Vše je Jedna strana na My Laptop | thearner | Operační systémy Windows | 13 | 14. února 2009 10:23 |
| Matkou všech notebooků, Bůh notebook, který bude plácnutí ploše | cheesepuff | Notebooky, Mobily a PDA | 16 | 25. listopadu 2008 15:58 |
| Desktop nebo notebook? | KanoakaVirus | Obecné Hardware Chat | 12 | 23. listopadu 2008 22:14 |
| Vista Desktop Dotaz na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. ledna 2008 11:00 |
| Připojení na ploše notebooku přes USB | Lauro | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 6. ledna 2008 05:21 |
| Thread Nástroje | |
| |