![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νόμιζα ότι είχε μερίδιο μου παιχνίδι με την τελευταία παρτίδα.
Απλά αντικαθίσταται desktop μου με αυτό το νέο φορητό υπολογιστή. Είμαι δεν το χρησιμοποιείτε για παιχνίδια ούτως ή άλλως και το φανταχτερό φορητότητα του φορητού υπολογιστή, Μπορεί να πιστεύουν ότι το spec για τα λεφτά, τίποτα άλλο δεν αγγίζει αυτό, είναι μια μεγάλη μηχανή. http://www.ebuyer.com/product/140800 Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| φαίνεται ωραίο, χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, αλλά, ή θα είναι να απαλλαγούμε από αυτό; και προσωπικά, θα ήθελα να πάμε για ένα δισκίο, rarther από ένα laptop και σας πιστεύω.
| |||
| |||
| Πουλήθηκε η επιφάνεια εργασίας μου γέρος, ο ένας hardcore gamer. |
|
| |||
| |||
| Lmao AWSOME! και το laptop έχει μεγάλη έκρηξη για buck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαια spec Dave ..... I πιάνονται αυτό Fujitsu πριν από ένα μήνα για £ 399 και είναι εκπληκτικά γρήγορα.
«Δεν είμαι gamer ούτε και στην επιφάνεια εργασίας μου δίνει μία σειρά για τα χρήματά του. Λοιπόν .... Πόσο καιρό, αλήθεια, για να εγκατασταθεί εκ νέου ενώπιόν σας, και απαλλάχθηκε από όλες τις πρήζω, όπως το Norton; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πάρα πολύ καλή Phil. Ήμουν απελπισμένη για να πάρετε μια 17 "οθόνη και το σχεδιασμό σοφός είναι σαν ένα iPhone. Πήρα ένα καλό μου λίγες ώρες για να απαλλαγούμε από όλα, το Norton, HP βοηθήσει κέντρο μπλα μπλα hhe αυτός. Όλα τα ωραία και καθαρή τώρα. :) |
|
| |||
| |||
| Ναι το ΥΠς είναι όμορφα και ωραία εμφάνιση, την ποιότητα κατασκευής φαίνεται πάρα πολύ υψηλό. Έχουμε 3 Fujitsus στο σπίτι, από τις οποίες έχει υποστεί κακοποίηση από τον γιο μου μέσω Uni και θα εξακολουθεί να είναι ισχυρή, γι 'αυτό έμεινε με το όνομα. Πρώτο πράγμα που έκανα όταν έχω powered τους, για να διαγράψετε όλα τα διαμερίσματα και να Vista Ultimate x86 σε αυτό. Σκέφτηκα ότι ίσως να επιβραδύνει, με Ultimate σε αυτό, αλλά είναι γρήγορο surprisingl ακόμα .... Έβαλα το SP1 για μια εβδομάδα ή 2 πίσω και ότι σίγουρα επιτάχυνε την αντιγραφή αρχείων θέματα. Όταν συγκρίνω την παλιά μου Acer Aspire 1682, που πραγματικά αφήνει έξω στο κρύο. |
|
| |||
| |||
| Καλή κίνηση, Dave. Desktop PC μου είναι πάνω συλλογής σκόνης τώρα. My laptop είναι μεγέθους Α4 και θα διατηρεί τα σημαντικά αρχεία που υποστηρίζονται σε ένα διακομιστή αρχείων 500Gb πάνω, η οποία διοικείται από ένα υπέροχο μικρό κουτί τρέχει Linux. Λαμπρό bit του υλικού, η ολοκληρωμένη υπολογιστή το μέγεθος ενός USB hub. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μου αρέσει η δυνατότητα μεταφοράς των lappy μου, αλλά δεν μου αρέσει αυτό επίκλιση πραγματικά τίποτε από αυτό, μου αρέσει το άνοιγμα και την αναβάθμιση παίζει με υπολογιστές ... κάπως χάσετε :-(
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, μπορείτε να το ανοίξετε και να λαμβάνουν τουλάχιστον κομμάτια! ![]() Αναβάθμιση της μνήμης RAM είναι περιορισμένη, HDD και μια καλύτερη εποχουμένως WiFi κάρτα. Οι δύο πρώτες είναι κατά κανόνα αρκετά για μένα, αλλά Δεν είμαι αντίθετη με την αναβάθμιση της μητρικής πλακέτας παράξενο. Αναρωτιέμαι πόσα laptops σας επιτρέψει να αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή; (Σε μια υποθετική μεταγενέστερη ημερομηνία κατά την οποία οι τιμές έχουν μειωθεί.)
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Desktop μου και πάντα είναι Κεκλιμένες Προς μία πλευρά μου για Laptop | thearner | Λειτουργικά συστήματα Windows | 13 | 14 Φεβ 2009 10:23 |
| Η μητέρα όλων των φορητών υπολογιστών, το laptop που θα ΘΕΟΥ δέρνω την επιφάνεια εργασίας σας | cheesepuff | Laptops, Κινητά & PDA | 16 | 25 Νοε 2008 15:58 |
| Desktop ή Laptop; | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 23 Νοε 2008 22:14 |
| Vista Desktop Ερώτηση σχετικά με την HP Laptop | JennB213 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7 Ιαν 2008 11:00 |
| Σύνδεση επιφάνειας εργασίας σε ένα φορητό υπολογιστή μέσω USB | Lauro | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 6 Jan 2008 05:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |