![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pomislio bih podijeliti svoju najnoviju igračku sa sobom puno.
Dovoljno je zamijenio moj radna površina s ovim novi laptop. Im 'ne koristeći Internet za igre ionako i fancy prenosivost laptop, Mogu vjerovati spec. za novac, ništa drugo ga dodiruje, to je veliki stroj. http://www.ebuyer.com/product/140800 My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izgleda lijepo, koristite računalo kao i, ili ste uzimajući osloboditi od taj? i osobno, ja bih ići za tableta, rarther nego laptop mislim.
| |||
| |||
| Sold radna površina to moj stari čovjek, on je hardcore igrač. |
|
| |||
| |||
| Lmao awsome! i laptop ima veliki prasak za mužjak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice spec Dave ..... I grabbed ovo Fujitsu prije mjesec dana za 399 £ i da je jako je brz.
Nisam ni igra i daje moj radna površina trčanje za svoj novac. Dakle .... koliko dugo je potrebno da prije nego što ga reinstalirati i dobio osloboditi od svih nadimati, poput Sjever? My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| To je prilično dobar previše phil. Bio sam očajan da bi 17 "ekran i dizajn mudar to je kao iPhone. Trebalo mi dobar par sati da biste dobili osloboditi od Internet svi, Norton, HP pomoć centar bla bla hhe he. Sve lijepo i čisto sada. :) |
|
| |||
| |||
| Yep HPS su lijepo napravio i izgledaju prilično, graditi odlika čini vrlo visok previše. Imamo 3 Fujitsus u kući, jedan je zlostavljao mog sina kroz Uni i još uvijek ide jaka, tako da sam ostao s imenom. Prva stvar koju sam učinio kad sam dobio to powered gore, bio je izbrisati sve particije i staviti Vidik Konačan x86 na njega. Mislio sam da bi moglo usporiti, sa Ultimate na njemu, ali to je surprisingl brz i dalje .... Sam stavio SP1 na tjedan ili 2 nazad i to definitivno ubrzati pitanja kopiranje datoteka. Kada sam ga uspoređivati s mojim starim Trpak Težiti 1682, to stvarno ne ostavlja u hladnom. |
|
| |||
| |||
| Dobar potez, Dave. Moj desktop PC na katu je prikupljanje prašine sada. Moj laptop je velicine A4 i ja držati sve važne datoteke podupirač gore na katu 500GB datotečni poslužitelj, što je trčanje from prekrasna kutijica koristite Linux. Brilliant zalogaj od hardvera, punopravno računalo veličine usb koncentrator. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim prenosivost moje lappy, ali ne kao da sam stvarno licemjerje prtljati s tim, volim otvaranje nadogradnje i igranje sa stolnih računala ... kinda miss to :-(
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Pa, možete ga otvoriti i odnijeti ga na komade barem! ![]() Nadogradnja je ograničeno na RAM, HDD i bolje onboard WiFi karticu. Prva dva su općenito dosta za mene, ali ja nisam nesklon na nadogradnju neparan matičnu ploču. Pitam se koliko prijenosna računala omogućuju vam da nadograditi procesor? (Na hipotetičkom novijeg datuma kada cijene su smanjene.)
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |