![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thought I'd share my legfrissebb játék van rengeteg.
Just My desktop helyébe az új laptop. Én nem használ ez a játékok egyébként a hordozhatóság és a képzelet a laptop, Lehet úgy gondolja, hogy a spec a pénz, semmi más nem érinti azt, hogy ez egy nagy gépezet. http://www.ebuyer.com/product/140800 My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| néz ki, kedves, maga a számítógép segítségével is, vagy ön megszabadulni az? és személyesen, akkor menj a tabletta, rarther, mint egy laptop azt hiszem.
| |||
| |||
| Elkelt az asztalon az én öreg, õ egy hardcore gamer. |
|
| |||
| |||
| Lmao Awsome! és a laptop nagy bumm a buck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép spec Dave ..... Megragadtam ez A Fujitsu egy hónappal ezelőtt a 399 £ és ez meglepően gyors.
Nem vagyok egy játékos vagy, és ez ad én egy asztali fut a pénze. Szóval .... meddig nem kell tenniük, mielőtt az újra, és megszabadultak az összes duzzad, mint a Norton? My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Ez egész jó is phil. Elkeseredett voltam, hogy a 17 "képernyő, és a tervezési bölcs ez, mint egy iPhone. Elvitt egy jó pár óra megszabadulni minden, a Norton, a HP segít központ bla bla hhe ő. Minden szép és tiszta most. :) |
|
| |||
| |||
| Ja a HPS szépen, és nézd csinos, a fordítás minősége úgy tűnik, nagyon is. Jelenleg 3 Fujitsus a házban, az egyik visszaéltek a fiam révén Uni, és még mindig erős, így maradt a neve. Az első dolog, amit tettem, amikor megvan hajtott ki, az volt, hogy törölje az összes partíciót, és Vista Ultimate x86 van. Azt gondoltam, hogy talán lassítson, az Ultimate rajta, de ez még mindig surprisingl gyors .... Én SP1 egy hétre vagy 2 vissza, és hogy határozottan felgyorsult a fájl másolás kérdéseket. Amikor összehasonlítjuk a régi Acer Aspire 1682, ez tényleg hagyja ki a hideg. |
|
| |||
| |||
| Jó lépés, Dave. Saját asztali számítógép emeleti gyűjtő por most. Saját laptop A4 méretű és én is olyan fontos fájlok méghozzá egy 500GB fájlkiszolgálón emeletre, ami attól gyönyörű kis doboz futó Linux. Ragyogó kis hardver, egy teljes értékű számítógép, mint egy USB hub. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szeretem az hordozhatóságának lappy, de én nem szeretem, hogy én igazán vidám üstfoldozó vele, imádom megnyitásáról és korszerűsítése játszó asztali ... kinda miss it :-(
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Nos, akkor nyissuk meg, és azt a darabot, legalább! ![]() Upgrading csak RAM, HDD és a jobb beépített WiFi kártya. Az első két általában elég nekem, de én nem idegenkedik a korszerűsítés a páratlan alaplap. Vajon hány laptopok lehetővé teszik, hogy frissítse a processzor? (A feltételezett későbbi időpontban, amikor az árak csökkentek.)
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |