![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thought I'd share my naujausias žaislas su jumis daug.
Tiesiog pakeisti savo darbalaukio šią naują nešiojamąjį kompiuterį. Aš naudoju ją vistiek žaidimai ir išgalvotas nuo nešiojamas perkeliamumas, Galima manyti, kad pinigų spec, nieko paliečia jį, tai puikus aparatas. http://www.ebuyer.com/product/140800 Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| atrodo gražūs, jūs naudojate savo kompiuterį taip pat, ar Jūs esate atsikratyti to? asmeniškai norėčiau eiti tabletė, rarther kaip nešiojamas manau.
| |||
| |||
| Pardavėjas darbastalio mano vyras, jis hardcore gamer. |
|
| |||
| |||
| Lmao awesome! ir nešiojamas kompiuteris turi didelį magnetinės Buck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice spec Dave ..... Aš įsikabinti šitas Fujitsu mėnesį už £ 399 ir tai stebėtinai greitai.
I'm not a gamer bet ir suteikia mano darbastalio savo pinigų skaičiuoti. Taigi .... kiek tai padarė imtis prieš jus, kad iš naujo jį ir atsikratė visų brinkti, kaip Norton? Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| That's pretty good too Phil. Buvau beviltiška gauti 17 "ekranas ir dizainas Išminčius tai kaip iPhone. Paėmė mane geras kelias valandas atsikratyti visa tai, Norton, HP Help Center bla bla hhe jis. Visi gražūs ir švarūs dabar. :) |
|
| |||
| |||
| Yep HPS yra gražiai padaryta, ir atrodyti gražiai pastatyti kokybė atrodo labai per daug. Mes turime 3 Fujitsus namuose, vienas buvo suklastota, mano sūnus per Uni ir tebevyksta stiprus, todėl liko vardas. Pirmas dalykas, kurį aš padariau, kai aš jį maitina, siekta pašalinti visus skirsnius ir įdėti Vista Ultimate x86 jį. Maniau, kad ji gali sulėtėti, su Ultimate apie tai, tačiau ji surprisingl greitai dar .... Įdėti SP1 savaitę ar 2 atgal ir kad tikrai pagreitino kopijuoti failus klausimus. Kai aš ją palyginti su mano senas Acer Aspire 1682, tai tikrai palieka ją į šaltą. |
|
| |||
| |||
| Gera judėti, Dave. Mano kompiuterio yra antrame aukšte dulkių surinkimo dabar. Mano nešiojamas kompiuteris A4 dydžio ir aš laikyti jokių svarbių failų atsarginės kopijos dėl 500Gb failų serverio aukšte, kuris prasideda nuo nuostabų mažai langelį Linux. Briliantas tiek aparatūros, visavertę kompiuterio ir USB Hub dydį. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patinka mano lappy bet nepatinka, kad I cant really Taisome su juo, aš myliu atidarymo atnaujinimo ir žaisti su Staliniai perkeliamumo ... kinda miss it :-(
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Na, galite atidaryti ją ir išgerkite ją į gabalus bent! ![]() Atnaujinimas yra tik RAM, HDD ir geriau Borto WiFi kortelę. Pirmieji du yra dažniausiai pakanka man, bet aš ne wstret modernizavimo nelyginis plokštę. Įdomu, kiek nešiojamieji kompiuteriai leidžia Jums atnaujinti procesorius? (Tuo hipotetinis vėliau, kai kainos sumažėjo).
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |