![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thought I'd daļa manu pēdējo rotaļlietu ar jums lot.
Vienkārši aizvieto manu desktop ar šo jauno klēpjdatoru. Es neesmu tas jāizmanto spēles tik un iedomātā pārnesamību klēpjdators, Var uzskatīt par naudas spec, nekas cits pieskaras, tā ir lieliska mašīna. http://www.ebuyer.com/product/140800 Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izskatās jauki, jūs izmantojat savu datoru, kā arī, vai jūs, lai atbrīvotos no tā? un personīgi es iet tabletes rarther nekā klēpjdatoru es domāju.
| |||
| |||
| Pārdod darbvirsmas uz manu veco vīru, viņš ir hardcore gamer. |
|
| |||
| |||
| LMAO awsome! un klēpjdators ir liels sprādziena par buck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice spec Dave ..... I satvert šis Fujitsu mēnesi atpakaļ uz 399 £, un tas ir apbrīnojami ātri.
| |||
| |||
| Tas ir diezgan labs arī phil. Es izmisīgi vēlas saņemt 17 "ekrānu un dizains gudrs tas ir, piemēram, iPhone. Bija man labs pāris stundu laikā atbrīvoties no tā visa, Norton, HP palīdzības centra bla bla hhe he. Visiem jauku un tīru tagad. :) |
|
| |||
| |||
| Yep HPs ir labi veikts un izskatās diezgan, būvēt kvalitāte ir ļoti augsta too. Mums ir 3 Fujitsus šajā mājā, viens ir ļaunprātīgi izmantojusi savu dēlu ar Uni un joprojām turpinās spēcīga, tāpēc es paliku ar nosaukumu. Pirmā lieta, ko es darīju, kad es saņēmu tas ieslēgts, bija izdzēst visas starpsienas un nodot Vista Ultimate x86 uz tā. Es domāju, tas varētu palēnināt, ar Ultimate uz tā, taču tas surprisingl ātri vēl .... Man SP1 uz nedēļu vai 2 atpakaļ, un ka noteikti paātrinātos failu kopēšanu jautājumiem. Kad es varu salīdzināt to ar savu veco Acer Aspire 1682, tas tiešām atstāj to noteikti auksti. |
|
| |||
| |||
| Labi pārvietoties, Dave. Mans desktop PC ir augšā savākt putekļus tagad. Mans klēpjdators ir A4 formāta, un es saglabā visus svarīgos failus papildinās par 500GB failu serverī pa kāpnēm, kas ilgst no brīnišķīgi mazā kastīte ar Linux operētājsistēmu. Brilliant bitu aparatūras, pilntiesīgu dators izmērs usb hub. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patīk pārnesamība mana lappy bet nepatīk, ka es aprunāt tiešām lāpīt ar to, es mīlu atklāšanas uzlabošanu un spēlējas ar galddatoru ... kinda nepamanīt :-(
|
| |||
| |||
| Labi, varat to atvērt un ņemt to gabalu vismaz! ![]() Celšana ir tikai uz RAM, HDD un labāku borta WiFi karti. Pirmie divi parasti ir pietiekami, lai man, bet es neesmu negatīvās uz modernizāciju nepāra mātesplati. Nez cik klēpjdatoru ļauj uzlabot procesoru? (Pie hipotētiska vēlāk, kad cenas ir samazinājušās.)
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |