![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thought I'd share my najnowsze zabawki ze sobą partii.
Wystarczy zastąpić mój pulpit z nowym laptopem. Nie używam go do gry tak i fantazyjne przenoszenia laptopa Can't believe spec pieniądze, nic innego nie dotknie, to wielka maszyna. http://www.ebuyer.com/product/140800 My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| looks nice, używasz komputera, jak również, czy jesteście pozbyć tego? i osobiście, chciałbym przejść na tabletki, rarther niż laptop myślę.
| |||
| |||
| Sprzedane pulpitu my old man, he's zapalonych graczy. |
|
| |||
| |||
| Awsome Lmao! i laptop ma wielki huk na złotówki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice spec Dave ..... Złapałem to Fujitsu miesiąc temu za £ 399 i jest niesamowicie szybki.
I'm not a gamer albo i daje swoim komputerze uruchomić dla swoich pieniędzy. Więc .... Jak długo trwa zanim się ponownie zainstalować go i pozbył się wszystkich uwędzić, takie jak Norton? My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| That's pretty good too phil. I był zdesperowany, aby uzyskać 17-calowym ekranem i projektowanie mądry to jak iPhone. Zajęło mi dobrych kilka godzin, aby pozbyć się tego wszystkiego, Norton, HP Centrum pomocy bla bla hhe he. Wszystkie ładne i czyste teraz. :) |
|
| |||
| |||
| Tak HPS są ładnie wykonane i ładny wygląd, jakość budowy wydaje się również bardzo wysoki. Mamy 3 Fujitsus w domu, jeden był nadużywany przez mojego syna przez Uni i nadal prężnie się rozwija, więc zostałem z nazwy. Pierwszą rzeczą zrobiłem gdy dostałem go powered się, było, aby usunąć wszystkie partycje i umieścić Vista Ultimate x86 na jej temat. Myślałem, że to spowolnienie, docelowo na ten temat, ale surprisingl szybko jeszcze .... Umieścić SP1 na tydzień lub 2 z powrotem, i że zdecydowanie przyspieszyć kwestii kopiowania plików. Gdy porównać je z moimi starymi Acer Aspire 1682, tak naprawdę pozostawia ją w chłodzie. |
|
| |||
| |||
| Dobre posunięcie, Dave. Mój komputer desktop jest teraz na górze zbierania kurzu. Mój laptop jest wielkości A4 i zachować wszystkie ważne pliki kopii zapasowej na górze 500GB serwer plików, który jest uruchamiany z wspaniałe pole trochę z systemem Linux. Brilliant trochę sprzętu, pełne komputer wielkości USB hub. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lubię przenoszenia moich lappy, ale nie tak I cant really majstrować z nim, kocham otwarcia modernizacji i zabawy z pulpitów ... kinda miss it :-(
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Cóż, można ją otworzyć i zabrać go na części co najmniej! ![]() Aktualizacja jest ograniczona do pamięci RAM, dysk twardy i lepszy pokładzie karty Wi-Fi. Pierwsze dwa są zwykle wystarczające dla mnie, ale nie mam wstręt do modernizacji dziwne płyty głównej. Zastanawiam się, jak wielu laptopach pozwala uaktualnić procesor? (W hipotetycznym terminie późniejszym, kiedy ceny spadły.)
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |