![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslela som, že podiel mojej poslednej hračka s vami moc.
Len som nahradiť desktop s týmto novým notebookom. Im not using ono do hry rovnako a vymysleného prenositeľnosť notebooku, Verte spec pre peniaze, nič iné jej dotkne, je to skvelý stroj. http://www.ebuyer.com/product/140800 Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vyzerá pekne, používate počítač ako dobre, alebo ste sa zbaviť, že? a osobne by som ísť na tabletu, rarther ako notebook myslím.
| |||
| |||
| Predané ploche do môjho starého muža, je to hardcore hráčov. |
|
| |||
| |||
| Lmao awsome! notebooku a má veľký tresk za dolár. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice spec Dave ..... Chytil som tento Fujitsu pred mesiacom za £ 399 a to je úžasne rýchly.
| |||
| |||
| To je dosť dobré aj phil. Bol som zúfalý dostať 17 "obrazovkou a dizajn je to múdre, ako iPhone. Trvalo mi niekoľko hodín dobrej zbaviť sa všetkých, Norton, HP pomôže centrum bla bla hhe on. Hezké a čisté teraz. :) |
|
| |||
| |||
| Yep HPS sú pekne vykonané, a vyzerajú pekne, ich zvuková kvalita sa zdá byť veľmi vysoká taky. Máme 3 Fujitsus v dome, ak bol zneužitý môjho syna cez Uni a stále je silný, a tak som zostala s názvom. Prvá vec, ktorú som urobil, keď som to zapnul, ak bolo odstrániť všetky oddiely a dal Vista Ultimate x86 na to. Myslel som, že to môže spomaliť, s Ultimate na to, ale je to stále surprisingly rýchlo .... Dal som SP1 na týždeň alebo 2 späť, a že rozhodne urýchlil otázky kopírovanie súborov. Keď porovnám to môj starý Acer Aspire 1682, je to naozaj ponecháva v chlade. |
|
| |||
| |||
| Dobrý ťah, Dave. Moja stolové PC je teraz hore sadá prach. My laptop is veľkosti A4, a pořád žiadne dôležité súbory zálohované na 500 GB hore súborový server, ktorý je prevádzkovaný od nádhernej krabičku s operačným systémom Linux. Brilantný kúsok hardvéru, plnohodnotný počítač veľkosti USB hub. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád prenositeľnosť môjho Lappy ale nepáči, že som cant naozaj pohrať s tým, milujem začatia modernizácie a hrať sa s desktopy ... trochu cnieť :-(
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| No, môžete otvoriť a prijať ju na kusy najmenej! ![]() Aktualizácia je obmedzený na RAM, HDD a lepších na doske WiFi kartu. Prvé dva sú vo všeobecnosti dosť pre mňa, ale ja nie som odpor k modernizácii špeciálne doska. Zaujímalo by ma, koľko notebookov umožňujú upgrade procesoru? (V hypotetické neskôr, až budú ceny klesli.)
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| My Desktop a Smerom Sklopný Všetko je Jedna strana na My Laptop | thearner | Operačné systémy Windows | 13 | 14. februára 2009 10:23 |
| Matkou všetkých notebookov, Boh notebook, ktorý bude plácnutí ploche | cheesepuff | Notebooky, Mobily a PDA | 16 | 25. novembra 2008 15:58 |
| Desktop alebo notebook? | KanoakaVirus | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 23. novembra 2008 22:14 |
| Vista Desktop Otázka na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. januára 2008 11:00 |
| Pripojenie na ploche notebooku cez USB | Lauro | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 6. januára 2008 05:21 |
| Thread Tools | |
| |