![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхоугхт И'д делите мој најновији играчку са собом пуно.
Само заменио мој десктоп са овом новом лаптопу. Нисам га користи за игре у сваком случају и машта преносивост лаптоп рачунара, Могу да верују спецификације за новац, ништа друго га се дотакне, то је велика машина. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/140800 Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| изгледа лепо, користите ваш рачунар, као добро, или сте отарасили те? и лично, ја бих ићи на таблету, рартхер од лаптопа мислим.
| |||
| |||
| Продато десктоп на мој стари човек, он је хардкор играч. |
|
| |||
| |||
| Аусоме лмао! и лаптоп има велики прасак за новац. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нице Спец Дејв ..... Сам зграбила ово Компанија Фујитсу је пре месец дана за £ 399 и невероватно је брз.
| |||
| |||
| То је прилично добар превише Пхил. Био сам очајан да се 17 "екран и дизајн мудар то је као иПхоне. Требало ми је добрих неколико сати да се отарасим свега тога, Нортон ХП-центар за помоћ Бла Бла ххе он. Све лепо и чисто сада. :) |
|
| |||
| |||
| Ыеп ХПС су лепо направили и изгледају прилично, квалитет израде веома висок изгледа превише. Имамо 3 Фујитсус у кући, један је злостављана од стране мог сина кроз Уни и траје до данас јака, тако да сам остао са именом. Прво што сам учинио када сам га напаја се, био је да обришете све партиције и ставио системе Виста Ултимате Кс86 на њега. Мислио сам да то може успорити са Коначан на њему, али је брзо сурприсингл даље .... Ставим СП1 на недељу или 2 назад и то дефинитивно убрзати копирање датотека питања. Када сам га упоредити стари мој Ацер 1682, заиста оставља у хладном. |
|
| |||
| |||
| Добар потез, Дејв. Мој стони рачунар је горе сакупљање прашине сада. Мој лаптоп је величине А4, а ја би све важне датотеке резервне копије на горе 500ГБ фајл сервера, који се покрене из диван Кутијица покренутог Линукс. Бриљантне мало хардвера, пуноправна рачунар величине УСБ Хуб. хттп://ууу.линксыс.цом/сервлет/Сател...=1931258184Б16 хттп://ууу.нслу2-линукс.орг/уики/Маин/ХомеПаге
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Волим преносивост ми лаппы, али не волим да ја не могу стварно Крпљење са њом, волим надоградњу и отварање игра са десктоп ... некако недостаје она :-(
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Па, можете да га отворите и однесите комада најмање! ![]() Надоградња је ограничен на РАМ меморије, ХДД и боље уграђен УиФи картицу. Прва два су генерално довољно за мене, али ја нисам Противан за побољшање ак матичну плочу. Питам се колико лаптоп омогућава да надоградите процесор? (На хипотетички касније, када су смањене цене.)
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој Десктоп и опушта Ка Све је једна страна на мој лаптоп | тхеарнер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 13 | 14 фебруар 2009 10:23 |
| Мајка свима лаптоп, Бог лаптоп који ће аплауз ваш десктоп | цхеесепуфф | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 16 | 25 новембар 2008 15:58 |
| Лаптоп или Десктоп? | КаноакаВирус | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 23 новембар 2008 22:14 |
| Питање о Видик Десктоп Лаптоп ХП | ЈеннБ213 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 7 јануар 2008 11:00 |
| Спајање рачунара на лаптоп преко УСБ | Лаура | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 6 јануар 2008 05:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |