![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben çok düşündüm sizinle en son oyuncak paylaşmak istiyorum.
Sadece bu yeni laptop ile benim okul sırası değiştirilir. Ben oyunlar için zaten ve fantezi dizüstü bilgisayarınızın taşınabilirlik, kullanmaya değilim Değer spec, başka bir şey dokunursa o, o büyük bir makinenin inanabiliyor. http://www.ebuyer.com/product/140800 Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| güzel görünüyor, sen de, ya da PC kullanıyorsanız size duruma getirmek kurtulurum? ve kişisel olarak, ben bir tablet için, rarther giderdim daha ben dizüstü düşünüyorum.
| |||
| |||
| Eski adama masaüstü Satılmış, bir hardcore gamer's. |
|
| |||
| |||
| Lmao awsome! ve dizüstü kova için büyük patlama var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice spec Dave ..... I grabbed bu Fujitsu £ 399 bir ay önce ve bu kadar inanılmaz hızlı.
| |||
| |||
| Bu oldukça çok sever iyi. Ben 17 "ekran için umutsuz ve tasarımı bir iPhone gibi akıllı. Olsun tüm Norton, HP merkezi bla bla hhe o yardım kurtulmak için bana iyi bir kaç saat sürdü. Tüm güzel ve şimdi temiz. :) |
|
| |||
| |||
| Yep HPS güzel yapılır ve oldukça kaliteli inşa bakmak çok çok yüksek görünüyor. Biz, bir oğlum tarafından Uni aracılığıyla kötüye edilmiş ve evde 3 Fujitsus hala güçlü oluyor, bu yüzden adı ile kaldı. Ben o güç var mı ilk şey, tüm bölümleri silmek için ve üzerinde Vista Ultimate x86 konulmuştur. Ben aşağı, Ultimate ile yavaş düşündüm, ama hala hızlı surprisingl's .... Bir hafta ya da 2 geri SP1 koymak ve bu kesinlikle dosya kopyalama sorunları da hızlandırdı. Ne zaman eski Acer Aspire 1682 ile karşılaştırabilirsiniz, gerçekten soğuk dışarı bırakır. |
|
| |||
| |||
| Hareket, Dave iyi. Benim masaüstü bilgisayar üst katta şimdi toz topluyor. Benim laptop A4 boyutunda olduğunu ve hiçbir önemli dosyaların harika bir küçük kutu Linux çalıştıran çalıştırılabilir bir dosya sunucusu 500Gb yukarı, yedeklenmiş tutun. Donanım, tam teşekküllü bilgisayar USB hub ve büyüklük Brilliant bit. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ancak lappy sevmiyorum ben gerçekten onunla Tinker cant, ben yükseltme açılış sevgi ve masaüstü oynamaktan taşınabilirlik gibi ... kinda o :-( özledim
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Eh, bunu açabilir ve parçaları götürün en azından! ![]() Yükseltme RAM, HDD ve daha iyi bir onboard WiFi kartı ile sınırlıdır. İlk iki genellikle yeterli benim için ama hoşnutsuz değilim tek anakart yükseltme için vardır. Kaç dizüstü sen işlemci yükseltme izin acaba? (Varsayımsal bir tarihte zaman fiyatlar düşmüştür sahiptir.)
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |