![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Думав поділитися останніми іграшку з собою багато.
Просто замінили мій робочий стіл з цього нового ноутбука. Я не використовую його для ігор у будь-якому випадку і фантазії портативність ноутбука, Можете вірити Spec-за грошей, нічого не стосується його, це велика машина. http://www.ebuyer.com/product/140800 Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| виглядає красиво, ви користуєтеся комп'ютером, а також, чи ви позбавитися від цього? і особисто я б хотів піти на таблетки, rarther ніж ноутбук я думаю.
| |||
| |||
| Продавець на робочому столі мого діда, він хардкор геймерів. |
|
| |||
| |||
| Lmao Awsome! і ноутбук має більшу віддачу від витрачених коштів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice Spec Дейв ..... Я схопив цей Fujitsu місяць тому за £ 399, і це дивно швидко.
Я не геймер небудь, і це дає моєму робочому столі для запуску своїх грошей. Таким .... Скільки часу проходить, перш ніж вам перевстановити її і позбавився від всіх наворотів, як Нортон? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Це теж дуже хороший Філ. Я була в розпачі, щоб отримати 17 "екран і дизайн мудрий це як iPhone. Прийняли мене добре кілька годин, щоб позбавитися від неї все, Нортон, HP Довідковий центр бла-бла HHE він. Всі гарним і чистим зараз. :) |
|
| |||
| |||
| Так ГЕС красиво зроблено і виглядати красиво, якість збірки дуже здається занадто високою. У нас є 3 Fujitsus в будинку, одна була насильству з боку мого сина через Uni і до цих пір сильні, так що я залишився з назвою. Перше, що я зробив, коли я отримав його харчування, було видалити всі розділи і покласти Vista Ultimate x86 на ній. Я думала, це може сповільнити, з кінцевою на ній, але вона швидко surprisingl ще .... Я поклав SP1 на тиждень або 2 назад і що безумовно прискорило питань копіювання файлів. Коли я порівнюю її з моїм старим Acer Aspire 1682, він дійсно залишає її на самоті. |
|
| |||
| |||
| Хороший хід, Dave. Мій робочий стіл ПК наверх збору пилу зараз. Моя ноутбука розміром A4 і я тримаю будь-яких важливих файлів резервної копії на 500Gb файловий сервер по сходах, що запускається з вікна прекрасний маленький в операційній системі Linux. Діамант розрядних апаратних засобів, повноцінної комп'ютер розміром з USB-концентратор. http://www.linksys.com/servlet/Satel...=1931258184B16 http://www.nslu2-linux.org/wiki/Main/HomePage
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені подобається моя переносимості lappy але не подобається, що я дійсно нахиляє возитися з ним, я люблю відкриття модернізацію та настільні ігри з ... цікаве пропустити :-(
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ну, ви можете відкрити його і взяти її на шматочки, по крайней мере! ![]() Оновлення обмежений оперативної пам'яті, жорсткого диска і кращого бортового WiFi картка. Перші два, як правило, досить для мене, але я не проти Оновлення непарні плати. Цікаво, скільки ноутбуки дозволять вам оновити процесора? (На гіпотетичний пізніше дати, коли ціни знизилися.)
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій робочий і все схиляється в одну сторону на моєму ноутбуці | thearner | Операційні системи Windows | 13 | 14 лютого 2009 10:23 |
| Мати всіх портативних комп'ютерів, ноутбуків Бога, що буде шльопати вашому робочому столі | cheesepuff | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 16 | 25 листопада 2008 15:58 |
| Настільний комп'ютер або ноутбук? | KanoakaVirus | Генеральний обладнання чат | 12 | 23 листопада 2008 22:14 |
| Vista Desktop Питання про Ноутбук HP | JennB213 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 7 січня 2008 11:00 |
| Підключення до настільного ноутбука через USB | Лауро | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 6 січня 2008 05:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |