μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Ψηφιακή Pass Αριθμός Επανεισαγόμενα για PDA

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30η Ιουν 2009, 08:03
Μέλος Ομάδα

Default Ψηφιακή Pass Αριθμός Επανεισαγόμενα για PDA

Πρόσφατα είχα μια οθόνη αντικαθίσταται μου LOOX N500. Όλα είναι εντάξει, αλλά τώρα μου ζητά για ένα πέρασμα αριθμός (4 ψηφία) για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μηχανή τους ανθρώπους που αντικατέστησε την οθόνη αρνείται οποιαδήποτε γνώση και οι κατασκευαστές λένε ότι δεν γνωρίζει τέτοια περάσει αριθμό. Μπορεί αυτό να είναι ένα κωδικό πρόσβασης Windows;. κάθε φορά που προσπαθώ ένα τετραψήφιο αριθμό που ξεκινά κάτω από μια καταμέτρηση υψηλότερη θέση. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήταν καλύτερο να αγοράσω ένα νέο μηχάνημα τώρα γνωρίζω ... Κεβ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 4 Ιουλίου 2009, 03:46
Ομάδα Δωρητών

Default Ψηφιακή Pass Αριθμός Επανεισαγόμενα για PDA

Δοκιμάζω

0000
1234
2580

Είναι πιθανώς μόνο για τα πιο κοινά κωδικούς πρόσβασης.

Μετά από αυτό, Theres δεν μπορείς να κάνεις πολλά, δεδομένου ότι αρνείται οποιαδήποτε γνώση.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Bluetooth Πληκτρολόγιο δεν διέρχεται μέσω του BIOS .. 4D (Fordy (Ford) Ollie Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 16η Μαΐου 2009 13:23
Απλώς έχεις περάσει zune! computeruler Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 30 10 Οκτ 2008 19:11
Χρειάζομαι βοήθεια. Ξέχασα τα στοιχεία σύνδεσής μου και να περάσει. thebomb Web Design, Hosting & SEO 1 14 Δεκ. 2007 23:31
Hdd Pass Πρόβλημα karaziki Laptops, Κινητά & PDA 12 12 Ιουν 2007 02:46
Best ψηφιακές κάμερες - ψάχνει για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για χρήση Η / Υ Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 3 21 Οκτ 2006 09:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.