kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Digitális Pass szám Returned PDA

Reply

Téma eszközök
Old Június 30 2009, 08:03
Csoport tagja

Default Digitális Pass szám Returned PDA

Én nemrég még a képernyő helyettesíteni az én LOOX N500. Minden OK, de most már azt kérdezi meg egy igazolvány számát (4 jegyű) a hozzáférést a készülék az emberek, akik tagadják helyébe a képernyőn minden olyan tudás-és a gyártó azt mondja, nem tudja az ilyen igazolvány számát. Lehet-e egy Windows jelszó?. minden alkalommal megpróbálok egy négy számjegyű indul counting meg egy magasabb pozícióban. Nem voltam biztos benne, hogy ez volt a jobb, ha vesz egy új gép most már tudom, hogy igen ... Kev. Köszönöm előre.
Old Július 4 2009, 03:46
Donor Group

Default Digitális Pass szám Returned PDA

Próba

0000
1234
2580

Ezek valószínűleg csak a leggyakrabban használt jelszavakat.

Után, hogy ott nem sokat tudsz, látván, hogy azok tagadják a tudás.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Bluetooth billentyűzet nem megy át a BIOS .. 4D (Fordy (Ford) Ollie Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 16. május 2009 13:23
Csak van egy Zune pass! computeruler Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 30 10. október 2008 19:11
Segítségre van szükségem. Elfelejtettem a login és pass. thebomb Web Design, Hosting & SEO 1 14. december 2007 23:31
HDD Pass Probléma karaziki Laptopok, PDA-k & Mobiles 12 12. június 2007 02:46
A legjobb digitális fényképezőgépek - keres digitális fényképezőgép PC használat Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 3 21. október 2006 09:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.