![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nemrég még a képernyő helyettesíteni az én LOOX N500. Minden OK, de most már azt kérdezi meg egy igazolvány számát (4 jegyű) a hozzáférést a készülék az emberek, akik tagadják helyébe a képernyőn minden olyan tudás-és a gyártó azt mondja, nem tudja az ilyen igazolvány számát. Lehet-e egy Windows jelszó?. minden alkalommal megpróbálok egy négy számjegyű indul counting meg egy magasabb pozícióban. Nem voltam biztos benne, hogy ez volt a jobb, ha vesz egy új gép most már tudom, hogy igen ... Kev. Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| Próba 0000 1234 2580 Ezek valószínűleg csak a leggyakrabban használt jelszavakat. Után, hogy ott nem sokat tudsz, látván, hogy azok tagadják a tudás. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bluetooth billentyűzet nem megy át a BIOS .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 16. május 2009 13:23 |
| Csak van egy Zune pass! | computeruler | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 30 | 10. október 2008 19:11 |
| Segítségre van szükségem. Elfelejtettem a login és pass. | thebomb | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 14. december 2007 23:31 |
| HDD Pass Probléma | karaziki | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 12 | 12. június 2007 02:46 |
| A legjobb digitális fényképezőgépek - keres digitális fényképezőgép PC használat | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 21. október 2006 09:57 |
| Téma eszközök | |
| |