мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Пасс Дигитал Број Враћено на ПДА

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. јуни 2009, 08:03
Мембер Гроуп

Default Пасс Дигитал Број Враћено на ПДА

Ја сам недавно имао екран заменивши на мој Лоокс Н500. Све ок али то је сада молба мене за пролаз број (4 цифре) за приступ машини људи који су замењени екрану ускратити било који знање и произвођачи кажу да не зна за такву пасс број. Ово би могао бити прозори лозинку?. сваки пут кад сам пробати са четири цифре рачунајући број креће од једног вишег положаја. Нисам сигуран да ли би било боље за купити нови машина сада знам па ... Кев. Хвала унапред.
Old 4. јули 2009, 03:46
Донаторска Група

Default Пасс Дигитал Број Враћено на ПДА

Покушати

0000
1234
2580

Они су вероватно само о најчешћих лозинки.

Након тога, Тхереса не можете много да урадите, јер као они поричу било које знање.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Блуетоотх Кеыбоард Не пролазимо кроз БИОС .. 4Д (Форды (Форд) Оллие Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 16 мај 2009 13:23
Довољно је добио Зуне проћи! цомпутерулер Звук, Спеакерс & МП3 плејери 30 10 октобар 2008 19:11
ЈА потреба помоћ. Заборавио сам логин и пасс. тхебомб Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 14 децембар 2007 23:31
Пасс ХДД Проблем каразики Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 12 12. јуна 2007 02:46
Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 3 21 октобар 2006 09:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц