![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам недавно имао екран заменивши на мој Лоокс Н500. Све ок али то је сада молба мене за пролаз број (4 цифре) за приступ машини људи који су замењени екрану ускратити било који знање и произвођачи кажу да не зна за такву пасс број. Ово би могао бити прозори лозинку?. сваки пут кад сам пробати са четири цифре рачунајући број креће од једног вишег положаја. Нисам сигуран да ли би било боље за купити нови машина сада знам па ... Кев. Хвала унапред. |
|
| |||
| |||
| Покушати 0000 1234 2580 Они су вероватно само о најчешћих лозинки. Након тога, Тхереса не можете много да урадите, јер као они поричу било које знање. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Блуетоотх Кеыбоард Не пролазимо кроз БИОС .. | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 16 мај 2009 13:23 |
| Довољно је добио Зуне проћи! | цомпутерулер | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 30 | 10 октобар 2008 19:11 |
| ЈА потреба помоћ. Заборавио сам логин и пасс. | тхебомб | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 14 децембар 2007 23:31 |
| Пасс ХДД Проблем | каразики | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 12 | 12. јуна 2007 02:46 |
| Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 21 октобар 2006 09:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |