az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Dijital Pass Numarası Returned PDA üzerinde

Reply

Konu Araçları
Old 30 Haziran 2009, 08:03
Üye Grubu

Kısa bir ekran benim Loox N500 tarihinde değiştirilmiştir oldu. Tüm tamam ama artık bir geçiş numarası (4) haneli makinaya erişmek için beni istiyor olan ekran ve herhangi bir bilgi inkar üreticilerinin de böyle bir geçiş sayısı bilir demek yerine insanlar. Bu bir pencere şifre olabilir mi?. her i bir yüksek bir pozisyon aşağı sayım başlıyor dört haneli numarayı deneyin. Ben hangi ediyorum ve daha iyi şimdi bu bilgileri yeni bir makine satın almak emin değildi ... Kev. Şimdiden teşekkür ederiz.
Old 4 Temmuz 2009, 03:46
Bağış Grubu

Denemek

0000
1234
2580

Bunlar belki sadece en yaygın şifreler.

Bundan sonra, çok Yapabileceğiniz değil de herhangi bir bilgi inkar görmeye Theres.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından