менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Цифрові Пасс номер на Повертається КПК

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 червня 2009, 08:03
Член групи

Default Цифрові Пасс номер на Повертається КПК

Я недавно був замінений на екрані мого Loox N500. Все ОК, але тепер просять мене за пропуском номери (4 цифри) для доступу до машини людей, які замінили на екрані заперечує будь-які знання і виробники говорять, що не знає такої кількості пас. Чи може це бути Windows пароль?. кожен раз я намагаюся чотиризначне число починає відлік з більш високої позиції. Я не був упевнений, що це було б, краще купити нову машину тепер я знаю, так що ... Kev. Спасибо заранее.
Old 4 липня 2009, 03:46
Донор групи

Default Цифрові Пасс номер на Повертається КПК

Намагатися

0000
1234
2580

Вони, напевно, тільки про найбільш розповсюджених паролів.

Після цього, Theres не так багато можна зробити, бачачи, як вони заперечують будь-які знання.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Bluetooth клавіатура не проходить через BIOS .. 4D (Fordy (Форд) Оллі Мережа, Модеми & VoIP 3 16 травня 2009 13:23
Просто отримав Zune Pass! computeruler Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 30 10 жовтня 2008 19:11
Мені потрібна допомога. Я забув свій Логін і пас. thebomb Веб дизайн, хостинг & SEO 1 14 грудня 2007 23:31
Hdd Пасс проблеми karaziki Ноутбуки, КПК & Mobiles 12 12 червня 2007 02:46
Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 3 21 жовтня 2006 09:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.