![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я недавно був замінений на екрані мого Loox N500. Все ОК, але тепер просять мене за пропуском номери (4 цифри) для доступу до машини людей, які замінили на екрані заперечує будь-які знання і виробники говорять, що не знає такої кількості пас. Чи може це бути Windows пароль?. кожен раз я намагаюся чотиризначне число починає відлік з більш високої позиції. Я не був упевнений, що це було б, краще купити нову машину тепер я знаю, так що ... Kev. Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| Намагатися 0000 1234 2580 Вони, напевно, тільки про найбільш розповсюджених паролів. Після цього, Theres не так багато можна зробити, бачачи, як вони заперечують будь-які знання. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Bluetooth клавіатура не проходить через BIOS .. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 16 травня 2009 13:23 |
| Просто отримав Zune Pass! | computeruler | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 30 | 10 жовтня 2008 19:11 |
| Мені потрібна допомога. Я забув свій Логін і пас. | thebomb | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 14 грудня 2007 23:31 |
| Hdd Пасс проблеми | karaziki | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 12 | 12 червня 2007 02:46 |
| Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 21 жовтня 2006 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |