menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Má Nokia N95 podporu MSN Messenger

Reply

Thread Nástroje
Old 17 března 2007, 23:26
Nový člen skupiny

Default Má Nokia N95 podporu MSN Messenger

podpora Microsoft Office, Adobe Reader a perspektivu? Jdu si koupit telefon, ale upřímně, já jsem strach, jestli jsem koupit I-mate JasJam nebo Nokia N95. Líbí se mi obojí. Přesto jsem vás požádat, aby mi svůj SROVNÁNÍ jsem mnohem Nokia User.Looking předal k jednání od vás. Mezitím, přijměte prosím mou upřímnou regards.Elie G. Sleiman.
Old 18 března 2007, 02:17
Nový člen skupiny

Default Má Nokia N95 podporu MSN Messenger

Vzhledem k tomu, že N95 má Symbian OS, měl by být schopen podporovat MS Office a Adobe Reader, Nevíte bout d výhled ačkoli. I kdyby to doesnt podporu msn, u můžete stáhnout im aplikace, jako je IM + nebo agilní posel, který můžete chatovat na MSN, Yahoo, Google Talk a AOL d na stejnou dobu. Nebo Java verze emsn, seznam je nekonečný ..............
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nokia E71-e-mailového klienta robina80 Notebooky, Mobily a PDA 1 23. dubna 2009 10:23
Nokia PC Suite na hovno Mike0001 Notebooky, Mobily a PDA 8 9. listopadu 2008 09:56
Hotmail Odesláno k Nokia E71 whitson Notebooky, Mobily a PDA 2 5. října 2008 11:46
Nokia Nano mrdaveyk Notebooky, Mobily a PDA 3 22. května 2008 13:08
Hloupá otázka asi Nokia N95 8GB Jimmy Hat Vypnout Téma diskuze 2 24. listopadu 2007 14:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.