![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| podpora Microsoft Office, Adobe Reader a perspektivu? Jdu si koupit telefon, ale upřímně, já jsem strach, jestli jsem koupit I-mate JasJam nebo Nokia N95. Líbí se mi obojí. Přesto jsem vás požádat, aby mi svůj SROVNÁNÍ jsem mnohem Nokia User.Looking předal k jednání od vás. Mezitím, přijměte prosím mou upřímnou regards.Elie G. Sleiman. |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že N95 má Symbian OS, měl by být schopen podporovat MS Office a Adobe Reader, Nevíte bout d výhled ačkoli. I kdyby to doesnt podporu msn, u můžete stáhnout im aplikace, jako je IM + nebo agilní posel, který můžete chatovat na MSN, Yahoo, Google Talk a AOL d na stejnou dobu. Nebo Java verze emsn, seznam je nekonečný .............. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nokia E71-e-mailového klienta | robina80 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. dubna 2009 10:23 |
| Nokia PC Suite na hovno | Mike0001 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 9. listopadu 2008 09:56 |
| Hotmail Odesláno k Nokia E71 | whitson | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 5. října 2008 11:46 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 22. května 2008 13:08 |
| Hloupá otázka asi Nokia N95 8GB | Jimmy Hat | Vypnout Téma diskuze | 2 | 24. listopadu 2007 14:41 |
| Thread Nástroje | |
| |