![]() |
|
| |||
| |||
| υποστήριξη του Microsoft Office, Adobe Reader, καθώς και οι προοπτικές; Πρόκειται να αγοράσω ένα τηλέφωνο, αλλά ειλικρινά, ανησυχώ αν μου i-mate JASJAM ή Nokia N95. Μου άρεσε και στους δύο. Ωστόσο, σας ζητώ να μου δώσετε σας Comparaison όπως είμαι πολύ περισσότερο μια Nokia User.Looking να ακούσω από εσάς. Εν τω μεταξύ, σας παρακαλώ να δεχτείτε τα θερμά μου regards.Elie Γ. Sleiman. |
|
| |||
| |||
| Από το N95 έχει Symbian OS, θα πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξει την MS Office και το Adobe Reader, δεν βέβαιος Bout δ προοπτικές όμως. Ακόμη και αν doesn't υποστήριξη msn, και να κατεβάσετε εφαρμογές όπως im im + ή ευκίνητο αγγελιοφόρο που μπορείτε να συζητήσετε για MSN, Yahoo, το Google Talk και η AOL στο δ ίδια στιγμή. Ή την έκδοση Java του emsn, η λίστα είναι ατελείωτη .............. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nokia E71-Email Client | robina80 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23 Απρ 2009 10:23 |
| Nokia PC Suite είναι χάλια | Mike0001 | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 9 Νοε 2008 09:56 |
| Hotmail Σταλθέντα να Nokia E71 | whitson | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 5 Οκτ 2008 11:46 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 22η Μαΐου 2008 13:08 |
| Ηλίθια ερώτηση σχετικά με το Nokia N95 8GB | Jimmy Hat | Off Topic Συζήτηση | 2 | 24 Νοε 2007 14:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |