manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Da li Nokia N95 podržava MSN Messenger

Reply

Thread Tools
Old 17 ožujak 2007, 23:26
Novi član grupe

Default Da li Nokia N95 podržava MSN Messenger

podršku sustava Microsoft Office, Adobe Reader, a izgledi? Ja odlazim, da kupite telefon, ali iskreno, ja sam zabrinut da li kupiti I-mate JasJam ili nokia N95. Volio sam ih oboje. Ali, molim vas dajte mi svoje comparaison što sam puno više User.Looking Nokia unaprijed sluh od vas. U međuvremenu, molimo Vas da prihvatite moje iskrene regards.Elie G. Sleiman.
Old 18 ožujak 2007, 02:17
Novi član grupe

Default Da li Nokia N95 podržava MSN Messenger

Budući da n95 ima Symbian OS, to bi trebao biti u mogućnosti podržati Ms Office i Adobe Reader, ne znam spopadanje d Outlook ipak. Čak i ako ga se podržava MSN, možete preuzeti u IM aplikacije kao što su IM + ili agilan glasnika koji mogu razgovarati na MSN, Yahoo, Google Talk, AOL i na d isto vrijeme. Ili Java verzija emsn, popis je beskrajan ..............
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nokia E71-Email Klijent robina80 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 23. travanj 2009 10:23
Nokia PC Suite sucks Mike0001 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 9. studeni 2008 09:56
Hotmail Poslano Nokia E71 whitson Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 5. listopad 2008 11:46
Nokia Nano mrdaveyk Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 22. svibanj 2008 13:08
Glupo pitanje o Nokia N95 8gb Jimmy Hat Off Topic Discussion 2 24. studeni 2007 14:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.