![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| podršku sustava Microsoft Office, Adobe Reader, a izgledi? Ja odlazim, da kupite telefon, ali iskreno, ja sam zabrinut da li kupiti I-mate JasJam ili nokia N95. Volio sam ih oboje. Ali, molim vas dajte mi svoje comparaison što sam puno više User.Looking Nokia unaprijed sluh od vas. U međuvremenu, molimo Vas da prihvatite moje iskrene regards.Elie G. Sleiman. |
|
| |||
| |||
| Budući da n95 ima Symbian OS, to bi trebao biti u mogućnosti podržati Ms Office i Adobe Reader, ne znam spopadanje d Outlook ipak. Čak i ako ga se podržava MSN, možete preuzeti u IM aplikacije kao što su IM + ili agilan glasnika koji mogu razgovarati na MSN, Yahoo, Google Talk, AOL i na d isto vrijeme. Ili Java verzija emsn, popis je beskrajan .............. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nokia E71-Email Klijent | robina80 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 23. travanj 2009 10:23 |
| Nokia PC Suite sucks | Mike0001 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 9. studeni 2008 09:56 |
| Hotmail Poslano Nokia E71 | whitson | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 5. listopad 2008 11:46 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 22. svibanj 2008 13:08 |
| Glupo pitanje o Nokia N95 8gb | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 2 | 24. studeni 2007 14:41 |
| Thread Tools | |
| |