mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Ar "Nokia N95" parama MSN Messenger

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 17, 2007, 23:26
Naujas Narys

Default Ar "Nokia N95" parama MSN Messenger

parama Microsoft Office, Adobe Reader, ir Outlook? Aš einu pirkti telefono, bet sąžiningai, aš susirūpinęs, jei galiu nusipirkti i-mate JasJam arba N95 Nokia. Man patiko juos abu. Tačiau, prašau jūsų suteikti man savo comparaison, nes esu daug "Nokia User.Looking laukiame jūsų. Tuo tarpu, Priimkite mano nuoširdžią regards.Elie G. Sleimane.
Old Kovas 18, 2007, 02:17
Naujas Narys

Default Ar "Nokia N95" parama MSN Messenger

Kadangi N95 turi Symbian OS, ji turėtų turėti galimybę remti MS Office ir Adobe Reader, nežinote bout d Outlook nors. Net jei tai nepadės paramos MSN, u can download IM programas kaip im + ir judrus Messenger kuris gali kalbėtis su MSN, Yahoo, Google Talk, AOL ne d tuo pačiu metu. Arba Java versija emsn, sąrašas yra begalinis ..............
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
E71-pašto klientas robina80 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Balandis 23, 2009 10:23
"Nokia PC Suite" sucks Mike0001 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 9 lapkritis 2008 09:56
Hotmail Išsiųsta Nokia E71 Whitson Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 5 spalis 2008 11:46
"Nokia" Nano mrdaveyk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Gegužė 22, 2008 13:08
Kvailas klausimas apie 8gb Nokia N95 Jimmy Hat Off Topic Discussion 2 Lapkritis 24, 2007 14:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.