мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Да ли Нокиа Н95 подржава МСН Мессенгер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Јан 2007, 23:26
Нови члан групе

подршку система Мицрософт Оффице, Адобе Реадер, а изгледи? Ја одлазим, да купите телефон, али искрено, ја сам забринут да ли купити И-мате ЈасЈам или нокиа Н95. Волио сам их обоје. Али, молим вас дајте ми своје цомпараисон што сам пуно више Усер.Лоокинг Нокиа унапред слух од вас. У међувремену, молимо Вас да прихватите моје искрене регардс.Елие Г. Слеиман.
Old 18. Јан 2007, 02:17
Нови члан групе

Будући да н95 има Сымбиан ОС, то би требао бити у могућности подржати Мс Оффице и Адобе Реадер, не знам спопадање д Оутлоок ипак. Чак и ако га се подржава МСН, можете преузети у ИМ апликације као што су ИМ + или агилан гласника који могу разговарати на МСН, Ыахоо, Гоогле Талк, АОЛ и на д исто време. Или Јава верзија емсн, списак је бескрајан ..............
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц