az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Mu Nokia N95 desteği MSN Messenger

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2007, 23:26 17
Yeni Üye Grubu

Default Mu Nokia N95 desteği MSN Messenger

Microsoft Office, Adobe Reader, ve Görünümü destekliyor? Eğer I-dostum JasJam veya N95 Nokia satın oldum ama dürüst bir telefon satın almak için, ben korkuyorum pm gidiyorum. Ben ikisini de sevdim. Ancak, seni bana comparaison vermek ister gibi ben çok daha Nokia User.Looking kısa zamanda sizden haber. Bu arada, lütfen samimi regards.Elie G. Sleiman kabul.
Old Mart 2007, 02:17 18
Yeni Üye Grubu

Default Mu Nokia N95 desteği MSN Messenger

Bu Ms Office ve Adobe Reader, emin değilim maçı D açısı olsa destek gerekir N95 beri bir Symbian işletim sistemi vardır. Bile doesnt destek msn, U Sohbet Sohbet gibi uygulamalar indirebilirsiniz + veya, Yahoo, Google Talk ve Yahoo! D aynı anda MSN Messenger sohbet edebilirsiniz çevik. Veya emsn ve java sürümü, liste sonsuz olduğunu ..............
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından