![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре ... Аз не съм нов за компютри, но не са обслужвани лаптоп извън памет и твърд диск замяна ... ![]() Трябва да знаете как да се отвори случая на моя eMachines модел M5405. Аз бях взети всички винтове и подигнах разделите по гръб, но все пак това е като държани от нещо. Искам да знам дали това са само клипове стопанството го има и ако не мога просто дръпнете долната част на разстояние, или ако трябва да го плъзнете в някои специални начин. Аз не искам да прекъсне делото, тъй като пластмасовата вече има няколко пукнатини стрес, тъй като е. Аз съм се опитват да заменят DC мощност пристанище, тъй като тя не постига добър контакт и ще се заредите батерията, когато имам кабел такелаж до дръпнете куплунга на ... не е идеална ситуация ... така всякакви съвети, които ще се оценяват също! Всяко Помощ ще бъде много оценявам! Стив |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На произвежда уебсайт може да има инструкции за промяна на CD устройство и т.н., които ще ви покаже как да се отвори случая.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| преносими компютри са много трудни за пляскане отворен дадох с моя medion Сложих нож в разрез и levered клиповете отворен, но не забравяйте да го направи внимателно
| |||
| |||
| Krlll, Опитах на производителя уебсайт. Аз дори се опита им "Техническа помощ" ... Единственият им препоръка е да се изпращат на звено за ремонт. Ами, тъй като с изтекъл срок на гаранцията, че не е вариант, както аз не съм ще плати цяло състояние да определи прост въпрос. Особено когато най-трудното нещо за цялата работа е да се глупавите случай отворени! (sorry. .. работи по него за известно време.) ![]() Cew27, Ето какво съм страхувам. Аз просто искам да се уверя, че това не е нещо странно, преди да крек в нея. Както казах преди това, има някои стрес фрактури по случая и аз съм загрижен за структурната цялост на случая все пак ... Нямате нужда от мен издърпване и любопитен, където не трябва да. |
|
| |||
| |||
| Бяхте ли сте в състояние да ви M5405 отворен? Имам същия проблем, така би искал някои насоки за това как да се отвори случая. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ли е една от PC World собствена търговска марка? Аз винаги се борят, за да направи нищо, което те открито ....
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Emachines T6520 вървят WXP Аудио и SM Автобусни шофьори | dontstopthemusic | Мултимедия & Codecs | 1 | 7 юни 2009 12:27 |
| Как да отворя. PUB Отвори файл в офиса? | sagheer | Офис Suites & Приложения | 1 | 6 юни 2009 06:04 |
| EMachines M6805 PCI Simple Съобщение Driver | кръстник | Мултимедия & Codecs | 1 | 27 май 2009 г. 09:06 |
| Работещи 2 различни модела SLI графична | Fatpigeon | Общи Хардуер Чат | 4 | 11 Jan 2008 12:00 |
| Работещи PC с отворени случай | Kwasi82 | Случаи & Power Доставки | 3 | 15-ти септември 2007 22:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |