![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Dobře ... Nejsem na nové počítače, ale nemáte obsluhovány notebook za paměti a pevný disk náhradní ...
![]() Potřebuju vědět, jak otevřít případ na mém M5405 eMachines model. Vzal jsem si všechny šrouby a zvedl kartách po zádech, ale stále je to být něco, co drží. Potřebuju vědět, jestli to jsou jen klipy, že ji drží tam, a pokud mohu jen vytáhnout z dolní části, nebo když potřebuji, aby snímek to nějakým zvláštním způsobem. Nechci porušit věci, jako plastové již několik zdůraznit, jak je to bezva. Já jsem se snaží nahradit DC napájecí port, protože to není dobrého kontaktu a pouze nabít baterii, když mám kabel zmanipulovaných vytáhnout až na konektor ... není ideální situace ... takže všechny odkazy na které by ocenili také! Pomoci by bylo velmi ocení! Steve |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na internetových stránkách se vyrábí může být návod pro změnu CD atd., které vám ukáže, jak otevřít skříň.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
notebooky jsou velmi těžko bezva otevřít i vzdal s mými Medion jsem dal nůž na štěrbinu a pákově zesilovaných klipy otevřené, ale nezapomeňte na to opatrně
|
|||
|
|||
|
Krlll,
Snažil jsem se na webu výrobce. Dokonce jsem se pokusil jejich "Technická podpora" ... POUZE jejich doporučení bylo vyslání jednotky do opravy. No, protože záruka je platný, že není možnost, jak nebudu platit jmění opravit jednoduchou otázku. Zvlášť, když to nejtěžší, co si o celé práce je stále otevřený hloupá věc! (sorry. .. na tom pracují na chvíli.) ![]() Cew27, To je to, co se bojím. Chci se jen ujistit, že to není něco, freaky, než jsem se do ní crack. Jak jsem řekl dříve, tam jsou některé únavové zlomeniny na případu a já jsem znepokojen tím, že strukturální integrity případu stejně ... Nemusíte mi tahání a zvědavým, kde jsem neměl.
|
|
|
|||
|
|||
|
Byli jste někdy schopni dostat své M5405 otevřeno? Mám stejný problém, tak bych nějaký návod, jak otevřít skříň. Thanks in advance.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je to jeden z PC World vlastní značkou?
Vždycky se snaží dostat něco udělali otevřít ....