μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

EMachines μοντέλο M5405 - Ανοίξτε την περίπτωση Χάουι!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 08:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Default EMachines μοντέλο M5405 - Ανοίξτε την περίπτωση Χάουι!

Εντάξει ... Δεν είμαι νέος σε υπολογιστές, αλλά δεν έχουν εξυπηρετηθεί μνήμη πέρα από έναν φορητό υπολογιστή και σκληρό δίσκο αντικατάστασης ...

Πρέπει να μάθω πώς να ανοίξει για την υπόθεση μου eMachines μοντέλο M5405. Έχω λάβει όλες τις βίδες και την άρση των καρτελών κατά μήκος του πίσω, αλλά ακόμη είναι που θα διεξαχθεί από κάτι. Πρέπει να ξέρω αν αυτά είναι μόνο κλιπ εκμετάλλευση εκεί και αν μπορώ μόνο να τραβάτε από το κάτω μέρος, ή αν χρειάζεται να σύρετε το ειδικό τρόπο. Δεν θέλω να σπάσει η υπόθεση, όπως το πλαστικό που ήδη έχει τονίσει λίγες ρωγμές ως έχει.

Είμαι προσπαθεί να αντικαταστήσει το DC εξουσία λιμάνι, όπως δεν κάνει καλή επαφή και να φορτίσετε την μπαταρία μόνο όταν έχω το καλώδιο αρματωμένες μέχρι να τραβάτε το βύσμα για ... δεν αποτελεί ιδανική κατάσταση ... δείκτες για κάθε τόσο ότι θα εκτιμηθεί πολύ!

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή!

Steve
Old 5 Ιαν. 2008, 15:20
Ομάδα Δωρητών

Από την ιστοσελίδα κατασκευές μπορεί να υπάρχουν οδηγίες για την αλλαγή του CD-ROM κ.λπ., τα οποία θα σας δείξει πώς να ανοίξει την υπόθεση.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 15:27
Ομάδα Δωρητών

φορητοί υπολογιστές είναι πολύ δύσκολο να σπάσει ανοικτή έδωσα με Medion μου να θέσω ένα μαχαίρι στη σχισμή και το κλιπ levered ανοικτό, αλλά να είστε βέβαιος να το κάνουμε προσεκτικά

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 19:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Krlll,
Προσπάθησα τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας του. Ι ακόμη και προσπάθησαν τους "Τεχνική Υποστήριξη" ... Η μόνη τους σύσταση ήταν να στείλει τη μονάδα για επισκευή.

Λοιπόν, δεδομένου ότι η εγγύηση της λήξης, που δεν είναι μια επιλογή που είμαι δεν πρόκειται να πληρώσουν μια περιουσία για να καθορίσει ένα απλό ζήτημα. Ειδικά όταν το δυσκολότερο πράγμα για το σύνολο της εργασίας γίνεται όλο και την ηλίθια περίπτωση ανοιχτή! (sorry. .. ασχολήθηκε με αυτό για λίγο.)

Cew27,

Αυτό είναι ό, τι Φοβάμαι του. Θέλω μόνο να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι freaky πριν ρωγμή σε αυτό. Όπως είπα νωρίτερα, υπάρχουν ορισμένα τονίζουν καταγμάτων για την υπόθεση και είμαι την ανησυχία του για τη δομική ακεραιότητα της υπόθεσης ούτως ή άλλως ... δεν μου χρειάζεται το τράβηγμα και μόχλευση όπου δεν πρέπει.
Old 19ης Μαΐου 2008, 06:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Αν ποτέ σε θέση να σας M5405 ανοικτό; Έχω το ίδιο πρόβλημα έτσι θα ήθελε κάποια καθοδήγηση σχετικά με το πώς να αρχίσει την εξέταση της υπόθεσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 19ης Μαΐου 2008, 15:32
Συντονιστής Ομάδας

Είναι αυτό ένα από τα PC World μάρκα;

Πάντα μου αγώνα για να γίνει ό, τι ανοικτές ....

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
EMachines T6520 λειτουργίας WXP Audio SM και τους οδηγούς λεωφορείων dontstopthemusic Multimedia & Codecs 1 7 Ιουν 2009 12:27
Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; sagheer Office Suites & Εφαρμογές 1 6 Ιουν 2009 06:04
EMachines M6805 PCI Απλή ανακοίνωση Driver νονός Multimedia & Codecs 1 27 Μαΐου 2009 09:06
Λειτουργίας 2 διαφορετικά μοντέλο γραφικών SLI Fatpigeon Γενική Συζήτηση Hardware 4 11 Ιαν 2008 12:00
Λειτουργία PC με ανοιχτή υπόθεση Kwasi82 Θήκες & Τροφοδοτικά 3 15η Σεπ 2007 22:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.