![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει ... Δεν είμαι νέος σε υπολογιστές, αλλά δεν έχουν εξυπηρετηθεί μνήμη πέρα από έναν φορητό υπολογιστή και σκληρό δίσκο αντικατάστασης ... ![]() Πρέπει να μάθω πώς να ανοίξει για την υπόθεση μου eMachines μοντέλο M5405. Έχω λάβει όλες τις βίδες και την άρση των καρτελών κατά μήκος του πίσω, αλλά ακόμη είναι που θα διεξαχθεί από κάτι. Πρέπει να ξέρω αν αυτά είναι μόνο κλιπ εκμετάλλευση εκεί και αν μπορώ μόνο να τραβάτε από το κάτω μέρος, ή αν χρειάζεται να σύρετε το ειδικό τρόπο. Δεν θέλω να σπάσει η υπόθεση, όπως το πλαστικό που ήδη έχει τονίσει λίγες ρωγμές ως έχει. Είμαι προσπαθεί να αντικαταστήσει το DC εξουσία λιμάνι, όπως δεν κάνει καλή επαφή και να φορτίσετε την μπαταρία μόνο όταν έχω το καλώδιο αρματωμένες μέχρι να τραβάτε το βύσμα για ... δεν αποτελεί ιδανική κατάσταση ... δείκτες για κάθε τόσο ότι θα εκτιμηθεί πολύ! Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από την ιστοσελίδα κατασκευές μπορεί να υπάρχουν οδηγίες για την αλλαγή του CD-ROM κ.λπ., τα οποία θα σας δείξει πώς να ανοίξει την υπόθεση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| φορητοί υπολογιστές είναι πολύ δύσκολο να σπάσει ανοικτή έδωσα με Medion μου να θέσω ένα μαχαίρι στη σχισμή και το κλιπ levered ανοικτό, αλλά να είστε βέβαιος να το κάνουμε προσεκτικά
| |||
| |||
| Krlll, Προσπάθησα τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας του. Ι ακόμη και προσπάθησαν τους "Τεχνική Υποστήριξη" ... Η μόνη τους σύσταση ήταν να στείλει τη μονάδα για επισκευή. Λοιπόν, δεδομένου ότι η εγγύηση της λήξης, που δεν είναι μια επιλογή που είμαι δεν πρόκειται να πληρώσουν μια περιουσία για να καθορίσει ένα απλό ζήτημα. Ειδικά όταν το δυσκολότερο πράγμα για το σύνολο της εργασίας γίνεται όλο και την ηλίθια περίπτωση ανοιχτή! (sorry. .. ασχολήθηκε με αυτό για λίγο.) ![]() Cew27, Αυτό είναι ό, τι Φοβάμαι του. Θέλω μόνο να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι freaky πριν ρωγμή σε αυτό. Όπως είπα νωρίτερα, υπάρχουν ορισμένα τονίζουν καταγμάτων για την υπόθεση και είμαι την ανησυχία του για τη δομική ακεραιότητα της υπόθεσης ούτως ή άλλως ... δεν μου χρειάζεται το τράβηγμα και μόχλευση όπου δεν πρέπει. |
|
| |||
| |||
| Αν ποτέ σε θέση να σας M5405 ανοικτό; Έχω το ίδιο πρόβλημα έτσι θα ήθελε κάποια καθοδήγηση σχετικά με το πώς να αρχίσει την εξέταση της υπόθεσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι αυτό ένα από τα PC World μάρκα; Πάντα μου αγώνα για να γίνει ό, τι ανοικτές ....
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| EMachines T6520 λειτουργίας WXP Audio SM και τους οδηγούς λεωφορείων | dontstopthemusic | Multimedia & Codecs | 1 | 7 Ιουν 2009 12:27 |
| Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; | sagheer | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 6 Ιουν 2009 06:04 |
| EMachines M6805 PCI Απλή ανακοίνωση Driver | νονός | Multimedia & Codecs | 1 | 27 Μαΐου 2009 09:06 |
| Λειτουργίας 2 διαφορετικά μοντέλο γραφικών SLI | Fatpigeon | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 11 Ιαν 2008 12:00 |
| Λειτουργία PC με ανοιχτή υπόθεση | Kwasi82 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 15η Σεπ 2007 22:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |