manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

EMachines M5405 model - Open slučaju Howie!

Reply

Thread Tools
Old 5 siječnja 2008, 08:30
Novi član grupe

Ok ... Nisam računala na novo, ali još nisam servisirati laptop izvan memorije i tvrdog diska zamjena ...

Trebao bih znati kako otvoriti slučaj na moj model eMachines M5405. Ive 'uzeti iz svih vijaka i dizahu kartice duž leđa, ali ipak to se održao nešto. Trebao bih znati da li su to samo isječke držeći ga ima i ako ja mogu povući samo dno isključivanje, ili ako mi je potrebno da ga gurnite u nekim poseban način. JA dont 'ištanje to break slučaj, kao i plastične već ima nekoliko pukotina stres kao što je.

Ja sam pokušavao da zamijenite DC power luku, kao svoj 'ne dobar kontakt i izrade bit će samo napunite bateriju kad sam kabel rigged up povući na plug ... nije idealna situacija ... tako da bilo kakve naputke o kojima bi bilo poštovati previše!

Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati!

Steve
Old 5. siječanj 2008, 15:20
Donatorska Grupa

Na web stranici proizvođača ima svibanj biti upute za mijenjanje CD itd. koji će Vam pokazati kako otvoriti slučaj.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 5 siječnja 2008, 15:27
Donatorska Grupa

laptop je vrlo teško ispucati otvoren sam se s moje medion sam stavio nož u šlic i levered isječke otvoren je, ali se pobrinite da ga pažljivo

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 5 siječnja 2008, 19:49
Novi član grupe

Krlll,
JA pokušao proizvođača website. Pokušao sam čak i njihova "Technical Support" ... Njihov jedini prijedlog bio je da se poslati u jedinicu za popravak.

Pa, budući da je jamstvo isteklo, to nije opcija jer sam ne idući u platiti sreće na jednostavan škripac problem. Pogotovo kada je najteže stvar oko cijelog posla je uzimajući u slučaju otvorenog glupo! (sorry. .. radi na njemu za neko vrijeme.)

Cew27,

To je ono sto sam bojati. JA pravedan ištanje da biste bili sigurni da to nije nešto prije nego što sam freaky ispucati u nju. Kao što sam rekao ranije, postoje neki stres frakture o slučaju i sam zabrinuti strukturni integritet slučaju anyway ... Ne trebaju mi povlačenjem i ljubopitljiv gdje sam ne bi trebao.
Old 19 svi 2008, 06:07
Novi član grupe

Li ikad bili u mogućnosti da biste dobili vaše M5405 otvoriti? Imam jednak problem pa bih neke smjernice o tome kako otvoriti slučaj. Hvala unaprijed.
Old 19 svi 2008, 15:32
Moderator / ica grupe

Je li to jedan od PC World vlastiti brand?

Ja uvijek bore da bi dobili što su otvorene ....

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.