![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok ... Nisam računala na novo, ali još nisam servisirati laptop izvan memorije i tvrdog diska zamjena ... ![]() Trebao bih znati kako otvoriti slučaj na moj model eMachines M5405. Ive 'uzeti iz svih vijaka i dizahu kartice duž leđa, ali ipak to se održao nešto. Trebao bih znati da li su to samo isječke držeći ga ima i ako ja mogu povući samo dno isključivanje, ili ako mi je potrebno da ga gurnite u nekim poseban način. JA dont 'ištanje to break slučaj, kao i plastične već ima nekoliko pukotina stres kao što je. Ja sam pokušavao da zamijenite DC power luku, kao svoj 'ne dobar kontakt i izrade bit će samo napunite bateriju kad sam kabel rigged up povući na plug ... nije idealna situacija ... tako da bilo kakve naputke o kojima bi bilo poštovati previše! Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na web stranici proizvođača ima svibanj biti upute za mijenjanje CD itd. koji će Vam pokazati kako otvoriti slučaj.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| laptop je vrlo teško ispucati otvoren sam se s moje medion sam stavio nož u šlic i levered isječke otvoren je, ali se pobrinite da ga pažljivo
| |||
| |||
| Krlll, JA pokušao proizvođača website. Pokušao sam čak i njihova "Technical Support" ... Njihov jedini prijedlog bio je da se poslati u jedinicu za popravak. Pa, budući da je jamstvo isteklo, to nije opcija jer sam ne idući u platiti sreće na jednostavan škripac problem. Pogotovo kada je najteže stvar oko cijelog posla je uzimajući u slučaju otvorenog glupo! (sorry. .. radi na njemu za neko vrijeme.) ![]() Cew27, To je ono sto sam bojati. JA pravedan ištanje da biste bili sigurni da to nije nešto prije nego što sam freaky ispucati u nju. Kao što sam rekao ranije, postoje neki stres frakture o slučaju i sam zabrinuti strukturni integritet slučaju anyway ... Ne trebaju mi povlačenjem i ljubopitljiv gdje sam ne bi trebao. |
|
| |||
| |||
| Li ikad bili u mogućnosti da biste dobili vaše M5405 otvoriti? Imam jednak problem pa bih neke smjernice o tome kako otvoriti slučaj. Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to jedan od PC World vlastiti brand? Ja uvijek bore da bi dobili što su otvorene ....