![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké ... Én nem új a számítógépek, de nem túl serviced laptop memória és merevlemez csere ... ![]() Tudnom kell, hogy miként lehetne az eset az én eMachines M5405 modell. Már kivették a csavarokat, és felemelte a fülek mentén vissza, de ez nem tartott valami. Tudnom kell, ha ezek csak a klipszet is fogja, és ha csak húzza le az alsó, illetve ha szükséges csúsztassuk néhány különleges módon. Nem akarom megtörni a helyzet, mint a műanyag már néhány stressz repedésektől van. Én kísérlete, hogy a DC teljesítmény port, mivel ez nem jó kapcsolatot, és csak tölteni az akkumulátort, amikor a zsinór rigged fel húzza a dugó ... Nem ideális helyzet ... így a mutatókat, hogy lenne is appreciated! Akármi segít akar lenni nagyon méltányol! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A gyárt honlapján lehet változó utasításokat a CD-meghajtó, stb, hogy megmutatja, hogy miként lehetne a helyzet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| laptopok igen nehéz kiváló nyitott adtam fel én Medion Én egy késsel a lemezekkel és levered a klipszet nyitott, de biztos, hogy gondosan
| |||
| |||
| Krlll, Próbáltam a gyártó honlapján. Én is megpróbáltam, hogy "műszaki támogatás" ... azok csak ajánlás volt, hogy elküldi annak az egységnek a javításra. Nos, mivel a garancia lejárt, ez nem lehetséges, mivel nem fogok fizetni a szerencse, hogy meg egy egyszerű kérdés. Különösen, ha a legnehezebb dolog az egész feladat, hogy az ügyet a hülye! (.. sorry. dolgozik egy-egy kis ideig.) ![]() Cew27, Ez az, amit én félek. Csak azt akarom, hogy ez nem valami furcsa, mielőtt kiváló rá. Amint azt már említettük, van néhány stressz törések az ügyben, és már aggódik a szerkezeti integritását az ügy mindenképpen ... Nem kell nekem, és húzza kíváncsiskodó, hol nem. |
|
| |||
| |||
| Volt már valaha tudott a M5405 nyitva? Nekem van ugyanaz probléma így szeretnék némi útmutatást, hogy megnyitja az ügyet. Köszönöm előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az egyik PC World saját márka? Én mindig is küzdenek, hogy ők semmit nyílt ....