![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai ... Nesu nauja kompiuterių, tačiau nebuvo aptarnaujami ne tik atminties ir kietojo disko pakeitimo nešiojamas ... ![]() Man reikia žinoti, kaip pradėti bylą dėl mano EMachines modelis M5405. Aš išimti visus varžtus ir pakelti išilgai nugaros korteles, tačiau tai vyksta pagal kažką. Man reikia žinoti, ar tai tik klipus ūkyje ji yra ir ar galiu tiesiog traukti prie dugno, arba, jei man reikia pastumti jį kai specialiu būdu. Nenoriu nutraukti bylą, nes plastikas jau keletą įtampos trūkių, kaip jis. Aš bandė pakeisti DC maitinimo uoste, nes ne todėl yra geras sąlytis ir tik įkrauti akumuliatorių, kai turiu smegenis įtaisyti iki aptempti plug ... nėra ideali situacija ... taip bet, kad būtų galima įvertinti per rodykles! Any help greatly appreciated bus! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apie svetainės gaminiai gali būti instrukcijomis, kaip pakeisti CD-ROM ir tt, kad jums parodys, kaip atidaryti bylą.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nešiojamieji kompiuteriai yra labai sunku nulaužti atidaryti daviau su mano Medion įdėti peiliu pjausto ir levered clips atidaryti, bet įsitikinkite, kad tai daryti atsargiai
| |||
| |||
| Krlll, Aš bandžiau gamintojo interneto svetainėje. Aš net bandė savo "Techninė parama" ... Vienintelė rekomendacija buvo išsiųsti vienetas remonto. Na, nes garantija yra pasibaigęs, tai ne variantas, nes aš neketinu mokėti Fortune nustatyti paprastą klausimą. Ypač tada, kai sunkiausia dalykas apie visas darbas tampa kvaila atviru! (sorry. .. dirbo jis tam tikrą laiką.) ![]() Cew27, That's what I'm afraid of. Aš tik noriu įsitikinti, kad tai nėra kažkas Freaky kol aš įtrūkimai į jį. Kaip jau minėjau, yra tam tikrų įtampos lūžiai dėl teismų ir esu susirūpinusi dėl struktūrinio vientisumo atveju vistiek ... nereikia man traukimas ir smalsus, kur aš neturi. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs kada nors galėtų gauti savo M5405 atidaryti? Turiu tą pačią problemą, todėl norėčiau tam tikras gaires dėl to, kaip pradėti bylą. Ačiū iš anksto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar šį "PC World" savo prekės ženklu vieną? Aš visada kova gauti ką jie padarė atidaryti ....
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| EMachines T6520 veikia WXP Garso ir SM autobusų vairuotojai | dontstopthemusic | Multimedia & Codecs | 1 | 7 birželis 2009 12:27 |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| EMachines M6805 PCI paprasta Bendravimas tvarkyklės | krikštatėvis | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 27, 2009 09:06 |
| Veikia 2 skirtingus modelis SLI grafika | Fatpigeon | General Hardware Chat | 4 | 11 sausis 2008 12:00 |
| Veikia PC su atvira byla | Kwasi82 | Cases & Power Supplies | 3 | 15 rugsėjis 2007 22:45 |
| Temos įrankiai | |
| |