![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labi ... Es neesmu jaunas ar datoriem, bet nav apkope klēpjdators tikai atmiņas un cietā diska rezerves ... ![]() Man vajag zināt, kā atvērt lietas par manu eMachines modeli M5405. Esmu izņēmis visas skrūves un pacēla gar atpakaļ cilnēm, bet tomēr tas notiek ar kaut ko. Man vajag zināt, vai tie ir tikai klipus turot to tur, un ja es nevaru vienkārši atvelciet apakšējo off, vai, ja man nepieciešams, lai slīdētu it kādā īpašā veidā. Es nevēlos pārtraukuma gadījumā, kā plastmasas jau ir maz stresa plaisas, kā tas ir. Es esmu necenšoties aizstāt līdzstrāvas ostā, jo tas nav panākts labs kontakts un tikai maksas akumulatoru, kad es vadu savienoti līdz velciet kontaktdakšu ... nav ideāla situācija ... lai jebkurš, kas tiktu novērtēti pārāk norādes! Any help, būtu ļoti appreciated! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par ražo mājas lapā var būt norādes, lai mainītu CD disku utt, kas parādīs, kā atvērt gadījumā.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| laptops ir ļoti grūti kreka atvērt i deva līdzi manu Medion man nazi sagrieza un levered klipi atvērta, bet pārliecinieties, darīt to uzmanīgi
| |||
| |||
| Krlll, Es mēģināju ražotāja vietni. Es pat mēģinājis to "Technical Support" ... viņu vienīgā ieteikums bija nosūtīt vienība remontam. Nu, tā kā garantija ir beidzies, tas nav variants, jo es netaisos maksāt laimi noteikt vienkāršs jautājums. Jo īpaši, ja vissmagāk lieta par visu darbu kļūst stulba lieta atvērts! (sorry. .. strādājusi par to awhile.) ![]() Cew27, To es baidos, of. Es tikai vēlos, lai pārliecinātos, ka tas nav kaut kas Freaky pirms es plaisa tajā. Kā jau teicu iepriekš, ir daži stresa lūzumi par lietu, un es esmu norūpējies par strukturālo integritāti gadījumā anyway ... nevajag mani vilkšanā un prying kur man nevajadzētu. |
|
| |||
| |||
| Vai tu kādreiz esi spējīgs, lai saņemtu savu M5405 atvērt? Man ir tāda pati problēma tā gribētu dažus norādījumus par to, kā uzsākt lietu. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai šis PC World savu zīmolu one? Es vienmēr cīņa, lai iegūtu kaut ko viņi atvērts ....
![]() |
|
| Bookmarks |