![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobrze ... Nie jestem nowy na komputerach, ale nie obsługiwane laptopa poza pamięcią i wymiana dysku twardego ... ![]() Muszę wiedzieć, jak otworzyć w moim przypadku eMachines M5405 model. I've taken wszystkie śruby i podniósł wypustki z tyłu, ale to nic nie jest w posiadaniu czegoś. Muszę wiedzieć, czy są to tylko pliki trzymając go tam i jeśli mogę tak ciągnąć dole wyłączony lub jeśli muszę przesuń go w szczególny sposób. I don't wanna break przypadku, podobnie jak plastikowe już kilka pęknięć stres, jak jest. Jestem stara się zastąpić gniazdo zasilania DC, a to nie jest dobry kontakt i co tylko naładować baterię, kiedy mam kabel do osadzonych za wtyczkę ... Nie jest to idealne rozwiązanie ... więc żadnych wskazówek, że byłoby mile widziane też! Każda pomoc będzie greatly appreciated! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na stronie producentów mogą występować instrukcje zmiany etc dysk CD, który pokaże, jak otwierać obudowę.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| laptopy są bardzo trudne do złamania otwarte i zrezygnował z moim i Medion umieścić nóż w szczelinie i podważeniem pliki otwarte, ale należy zrobić to starannie
| |||
| |||
| Krlll, Próbowałem na stronie internetowej producenta. I nawet nie próbował ich "Pomoc techniczna" ... ich Zalecenie było wysłać urządzenie do naprawy. No cóż, skoro gwarancja jest skończony, że nie opcji jak ja nie zamierzam płacić fortunę ustalić prosty problem. Zwłaszcza, gdy najtrudniej o całej pracy jest coraz głupia sprawa otwarta! (sorry. .. pracuje na nim na chwilę.) ![]() Cew27, That's what I'm afraid of. Chcę się upewnić, że to nie jest coś freaky zanim crack do niego. Jak już wcześniej wspomniałem, istnieją pewne stres złamań w tej sprawie i jestem zaniepokojony integralności strukturalnej przypadku tak ... nie potrzeba mi ciągnięcie i ciekawskimi, gdzie nie powinno. |
|
| |||
| |||
| Czy byłeś kiedykolwiek w stanie dostać się M5405 otworzyć? Mam ten sam problem, więc chciałby pewne wskazówki, w jaki sposób otworzyć obudowę. Z góry dziękuję. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to jeden z PC World marki własne? I zawsze walczyć, aby uzyskać coś zrobili otworzyć ....
![]() |
|
| Zakładki |