![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine ... Eu nu sunt noi pentru calculatoare, dar nu au deservite un laptop dincolo de memorie şi înlocuirea hard disk ... ![]() Am nevoie să ştie cum să deschideţi carcasa pe M5405 meu eMachines model. Am scos toate şuruburile şi a ridicat de-a lungul filelor din spate, dar încă este fiind deţinute de ceva. Am nevoie sa stiu daca acestea sunt doar clipuri exploataţie-o acolo şi dacă am putea trage doar partea de jos de pe, sau dacă am nevoie să alunece într-un mod special. Nu vreau să rupă caz, ca de plastic are deja o fisuri câteva stres aşa cum este. I'm a încerca să înlocuiască portul alimentare în curent continuu, pentru ca nu e bun de luare de contact şi va încasa doar bateria atunci când am cablul fraudate de până la trageţi de mufa ... nu-o situaţie ideală ... astfel încât orice indicii despre care ar fi apreciat de asemenea! Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult!! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pe site-ul produce pot exista instrucţiuni pentru schimbarea etc unitatea CD-ul care vă va arăta cum să deschideţi carcasa.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| laptop-uri sunt foarte greu de crack-am deschidere a renunţat cu i Medion meu a pus un cuţit în fantă şi levered clipurile deschise, ci să fie sigur de a face cu atenţie
| |||
| |||
| Krlll, Am incercat site-ul web al producătorului. Am încercat chiar sprijinul lor "tehnice" ... Recomandarea singura lor a fost de a trimite unitate pentru reparaţii. Ei bine, din moment ce de garanţie a expirat, că nu este o opţiune ca eu nu am de gând să plătească o avere pentru a remedia o chestiune simplă. Mai ales atunci când cel mai greu lucru despre locuri de muncă întreg devine din ce în cazul prost deschis! (sorry. .. fost de lucru pe ea pentru un timp.) ![]() Cew27, Asta e ceea ce mi-e teamă de. Vreau doar să vă asiguraţi că nu este ceva ciudat înainte de a mă crack în ea. Aşa cum am spus mai devreme, există unele fracturi de stres cu privire la caz şi eu sunt preocupat de integritatea structurală a cazului oricum ... nu au nevoie de mine şi de a trage prying în cazul în care nu ar trebui. |
|
| |||
| |||
| Aţi fost vreodată în stare să mă M5405 deschise? Eu am aceeaşi problemă, astfel ar dori anumite îndrumări privind modul de a deschide caz. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este acesta unul din PC World marcă proprie? Intotdeauna mi-am lupta pentru a obţine ceva au făcut .... deschise
![]() |
|
| Marcaje |