![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre ... Nejsem nového počítača, ale nemáte servis notebook okrem pamäte a pevného disku, náhradné ... ![]() Potřebuju vedieť, ako otvoriť prípad na mojom eMachines modelu M5405. Som vziať všetky skrutky a zdvíhať kartami pozdĺž späť, ale stále je to v majetku niečo. Potrebujem vedieť, či to sú len klipy hospodárstva to tam a jestli můžu jenom vytiahnite spodnej vypnúť, alebo keď potrebujem, aby snímku je v niektorých osobitným spôsobom. Nechcem, aby ma to zlomiť, pretože plastový už niekoľko stresu trhliny, ako je. Já jsem se snaží nahradiť DC port, ako je to nemá dobrý kontakt a bude len nabiť batériu keď mám kábel zmanipulované až vytiahnuť na plug ... nie je ideálna situácia ... takže žiadne odkazy na ktoré by ocenila taky! Pomoci by bolo veľmi ocenia! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na internetových stránkach výrobcu tu môže byť návod na zmenu CD atď, ktoré vám ukáže, ako otvoriť prípad.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| notebooky sú veľmi ťažko crack otvoriť aj vzdal s mojimi Medion i dal nôž na štrbinovej a levered klipy otvorené, ale pozrite sa na to starostlivo
| |||
| |||
| Krlll, Snažil som sa na webových stránkach výrobcu. Dokonca som sa pokúsil ich "Technická pomoc" ... LEN ich odporúčanie bolo vyslanie jednotky na opravu. No, vzhľadom k tomu, že záruka je platný, že nie je možnosť, ako já nebudu platiť šťastie opraviť jednoduchú otázku. Zvlášť, keď nejtěžší asi celej práce je získanie hlúpy prípad otvorený! (sorry. .. pracuje na ňom za chvíľu.) ![]() Cew27, To je to, čo som bojí. Len som sa chcela ubezpečiť, že to nie je niečo, Podivínský než som do nej crack. Ako som už uviedol vyššie, existujú určité stresovej zlomeniny na prípadu a som znepokojený štrukturálnu integritu prípade rovnako ... nemusíte mi ťahanie a všetečný, kde by som nebol. |
|
| |||
| |||
| Boli ste niekedy schopný si M5405 otvorené? Mám rovnaký problém, takže by som nejaké pokyny na otvorenie prípadu. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jeden z PC World vlastnou značkou? Vždy som sa snaží dostať všetko, čo by sa otvoriť ....
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| EMachines T6520 bežiaci WXP Audio a SM vodičov autobusov | dontstopthemusic | Multimedia & Kodeky | 1 | 7. júna 2009 12:27 |
| Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikácie | 1 | 6. júna 2009 06:04 |
| EMachines M6805 PCI jednoduchá oznámenie Driver | kmotr | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. mája 2009 09:06 |
| Spustenie 2 iný model SLI grafiku | Fatpigeon | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 11. januára 2008 12:00 |
| Spustení počítača s otvorenou prípade | Kwasi82 | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 15. September 2007 22:45 |
| Thread Tools | |
| |