![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок ... Нисам рачунара на ново, али још нисам сервисирати лаптоп изван меморије и врстог диска замена ... ![]() Требао бих знати како отворити случај на мој модел еМацхинес М5405. Иве 'узети из свих вијака и дизаху картице дуж леђа, али ипак то се одржао нешто. Требао бих знати да ли су то само клипове држећи га има и ако ја могу повући само дно искључивање, или ако ми је потребно да га гурните у неким посебан начин. ЈА донт 'оскудица за бреак случај, као и пластичне већ има неколико пукотина стрес као што је. Ја сам покушавао да замените ДЦ поуер луку, као свој 'не добар контакт и израде бит ће само напуните батерију кад сам кабл риггед уп повући на плуг ... није идеална ситуација ... тако да било какве упуте о којима би било поштовати превише! Било који помоћ би било много поштовати! Стеве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На уеб страници произвођача има мај бити упутства за мењање ЦД итд који ће вам показати како отворити случај.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лаптоп је врло тешко прасак отворен сам се са моје медион сам ставио нож у слици и леверед клипове отворен је, али се побрините да га пажљиво
| |||
| |||
| Крллл, ЈА суђен произвођача уебсите. Покушао сам чак и њихова "Тецхницал Суппорт" ... Њихов једини предлог био је да се послати у јединицу за поправку. Па, будући да је гаранција истекло, то није опција јер сам не лијегање платити среће на једноставан шкрипац проблем. Поготово када је најтеже ствар око целог посла је узимајући у случају отвореног глупо! (сорры. .. ради на њему за неко време.) ![]() Цеу27, То је оно сто сам плашити. ЈА праведан тражен да бисте били сигурни да то није нешто пре него што сам фреакы прасак у њу. Као што сам рекао раније, постоје неки стрес фрактуре о случају и сам забринути структурни интегритет случају Аныуаы ... Не треба ми повлачењем и љубопитљив где сам не би требао. |
|
| |||
| |||
| Ли икад били у могућности за добити ваше М5405 отворити? Имам једнак проблем па бих неке смернице о томе како отворити случај. Хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то један од ПЦ Уорлд сопствени бранд? Ја увек боре да би добили што су отворене ....
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЕМацхинес Т6520 приказују УКСП Аудио и СМ Бус Дриверс | донтстоптхемусиц | Мултимедија и кодеци | 1 | 7. јуна 2009 12:27 |
| Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? | сагхеер | Оффице & Апплицатионс | 1 | 6. јуна 2009 06:04 |
| ЕМацхинес М6805 ПЦИ Симпле Комуникација Возач | кум | Мултимедија и кодеци | 1 | 27 мај 2009 09:06 |
| Руннинг 2 различита модела сли графика | Фатпигеон | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 11 јануар 2008 12:00 |
| Покретање рачунара са отвореним случају | Куаси82 | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 15. сеп 2007 22:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |