![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tamam ... Ben bilgisayar, ama yeni değilim bellek ve sabit disk değiştirme ötesinde bir dizüstü hizmet değil ...
![]() Ben nasıl eMachines modeli M5405 hakkında dava açmak için bilmeniz gerekir. Ben tüm vida aldım ve arka birlikte sekmeleri kaldırdı, fakat yine de bir şey tarafından düzenleniyor's. Bu sadece klipleri orada tutarak ve ben, ya da alt çıkarmak eğer bazı özel şekilde kaydırırsanız gerek olduğunu biliyorum gerekir. Bu durumda kırmaya gibi olan plastik olarak zaten birkaç stres çatlaklar var istemiyorum. Olarak ve iyi iletişim yapmak değil sadece ben fiş sıkmak kadar rigged Kabloyu var pili şarj istiyorum DC güç bağlantı noktası yerine, çalışırken yaşıyorum ... ideal bir durum değil ... Bu çok büyük mutluluk duyacağız her işaretçiler! Herhangi bir yardım büyük mutluluk duyacağız! Steve |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Web sitesi var talimatları nasıl dava açmak için size gösterecektir CD sürücü vb değişen olabilir üretmektedir Açık.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dizüstü bilgisayarlar çok açık I çatlamak için Medion i kadar verdiği yırtık bir bıçak koymak zor ve klipler ama dikkatle bunu yapmak istediğinizden emin olun açık levered
|
|||
|
|||
|
Krlll,
Ben üreticinin web sitesi çalıştı. Hatta kendi "Teknik Destek çalıştım ... bunların sadece tavsiye onarım için birim göndermek oldu. Çünkü garanti süresi dolmuş's gibi basit bir sorunu gidermek için bir servet ödeyecek değilim Peki, bu bir seçenek değildir. Özellikle işi hakkında çok şey aptal durumda açık olmaktadır! (sorry. .. bu süre için çalışıyor.) ![]() Cew27, Bu ne korkuyorsun yaşıyorum's. Sadece emin bu garip bir şey değil bu bir çatlak önce yapmak istiyorum. Ben daha önce de söylendiği gibi, bazı stres olan davayla ilgili kırıklar ve Ben davanın yapısal bütünlüğü hakkında yine ilgili ... Beni çekerek ve meraklı nerede shouldn't gerekmez.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hiç edinmek için M5405 açmak mümkün muydun? Ben de aynı sorun bazı kılavuz nasıl dava açmak istiyorsanız. Şimdiden teşekkür ederiz.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC Dünya kendi marka bu mu?
Ben her zaman onlar açık .... yapılan bir şey elde etmek için mücadele