![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре ... Я не новачок в комп'ютерах, але ще не обслуговував ноутбук за пам'ять і заміни жорстких дисків ... ![]() Мені необхідно знати, як відкрити справу про моє M5405 Emachines моделі. Я взяв всі гвинти і підняла виступи, розташовані уздовж спини, але все-таки проводиться щось. Мені необхідно знати, якщо вони тільки кліпи місце його проведення, і якщо я можу просто витягнути нижню вимкнений або якщо мені треба посуньте його в деяких особливим чином. Я не хочу, щоб розірвати випадку, як і пластикова вже кілька тріщин напруги, як є. Я намагаюся замінити порт живлення постійного струму, а це не робить добрі контакти і тільки заряд батареї, коли я шнур спорудив потягнути на вилку ... не ідеальна ситуація ... тому будь-які покажчики на які були б оцінив теж! Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю! Стів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На сайт виробника може інструкції по зміні і т.д. компакт-дисків, які покажуть вам, як відкрити корпус.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ноутбуки дуже складно зламати відкриті я здався з моєї Medion я поклав ножа в щілину і позикових кліпів відкриті, але не забудьте зробити обережно
| |||
| |||
| Krlll, Я спробував сайту виробника. Я навіть намагався їх "Технічна підтримка" ... Їх єдиною рекомендацією направити підрозділ у ремонті. Ну, так як закінчився гарантійний, це не варіант тому що я не збираюся платити щастя виправити просте питання. Особливо, коли найважче про цілий робота стає дурним разі відкритого! (sorry. .. працював над цим деякий час.) ![]() Cew27, Ось що я боюся. Я просто хочу, щоб переконатися, що це не те, перш ніж я Freaky тріщини в ній. Як я сказав раніше, існують деякі втомних переломи по справі, і я стурбований структурної цілісності будь-якому випадку ... не треба мене тягне і цікавих, де я не повинен. |
|
| |||
| |||
| Чи були ви коли-небудь можливість отримати ваші M5405 відкритим? У мене така ж проблема буде, як деякі рекомендації про те, як відкрити корпус. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це один з PC World власний бренд? Я завжди боротьба щоб отримати все, що вони зробили відкритим ....
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Emachines T6520 працює WXP аудіо і РМ водіїв автобусів | dontstopthemusic | Мультимедіа & кодеки | 1 | 7 червня 2009 12:27 |
| Як відкрити. PUB файл в Open Office? | Сагір | Office Suites & Застосування | 1 | 6 червня 2009 06:04 |
| Emachines M6805 PCI простого спілкування Driver | Хрещений батько | Мультимедіа & кодеки | 1 | 27 травня 2009 09:06 |
| Тривалість 2 різних SLI графічна модель | Fatpigeon | Генеральний обладнання чат | 4 | 11 січня 2008 12:00 |
| Запуск ПК з відкритим корпусом | Kwasi82 | Справа & блоки живлення | 3 | 15 вересня 2007 22:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |