menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 22:35
Nový člen skupiny

Default Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém

Mám bránu MX8711 zvyklý, že se spustit. Po zapnutí dostanu Gateway úvodní obrazovky s možností zadat nastavení (F2) nebo boot menu (F10). Mohu vstoupit do bios bez problému. když kliknete na F10 jsem si přečetl různé věci, včetně "bez TPM nebo TPM má problém". I can't boot z CD / DVD ani z USB. Snažil jsem se odstraní obě hole RAM (další plakát měl podobný problém vyřešen, a to je pro něj), ale bez štěstí. to je hnací mne bláznivý ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Gateway Intel Pro/1000 MT WPA problém clearerror Sítě, Modemy & VoIP 0 13 června 2009 18:03
Gateway E-2100 Ethernet Controller Problem Terry901 Sítě, Modemy & VoIP 7 11. duben 2009 04:51
Gateway problém piruco44 Notebooky, Mobily a PDA 6 27. června 2008 06:37
Potíže při spouštění canyonnehastings Obecné Hardware Chat 22 6. Prosinec 2007 02:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.