![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám bránu MX8711 zvyklý, že se spustit. Po zapnutí dostanu Gateway úvodní obrazovky s možností zadat nastavení (F2) nebo boot menu (F10). Mohu vstoupit do bios bez problému. když kliknete na F10 jsem si přečetl různé věci, včetně "bez TPM nebo TPM má problém". I can't boot z CD / DVD ani z USB. Snažil jsem se odstraní obě hole RAM (další plakát měl podobný problém vyřešen, a to je pro něj), ale bez štěstí. to je hnací mne bláznivý ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway Intel Pro/1000 MT WPA problém | clearerror | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 13 června 2009 18:03 |
| Gateway E-2100 Ethernet Controller Problem | Terry901 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 11. duben 2009 04:51 |
| Gateway problém | piruco44 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 27. června 2008 06:37 |
| Potíže při spouštění | canyonnehastings | Obecné Hardware Chat | 22 | 6. Prosinec 2007 02:18 |
| Thread Nástroje | |
| |