![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam MX8711 pristupnika koji navika čizma gore. nakon što se sam napajanje dobio pristupnički uprskati zaslon sa opcijama za unos setup (F2) ili boot izbornika (F10). Ne mogu ući u bios bez problema. Kad kliknem na F10 JA motorizirati se čita iz raznih stvari uključujući "br TPM ili TPM je problem". Ne mogu da čizma from CD / DVD voziti ni iz USB. JA pokušao ukloniti oba štapići RAM-a (drugi plakat imao sličan problem i riješio ga ovaj za njega), ali bez sreće. ovo je vozeći mene ispucan ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Boot-Up problem - Windows XP Home ili XP Media Edition ne Boot | elanorbreton | Windows Operating Systems | 3 | 2 listopad 2009 15:10 |
| Gateway Intel Pro/1000 MT WPA problem | clearerror | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 13. lipnja 2009 18:03 |
| E-2100 pristupnički Ethernet Controller Problem | Terry901 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 11. travanj 2009 04:51 |
| Gateway problem | piruco44 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 27. lipnja 2008 06:37 |
| Boot problem | canyonnehastings | General Hardware Chat | 22 | 6. prosinac 2007 02:18 |
| Thread Tools | |
| |