mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 22:35
Naujas Narys

Default Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema

Turiu Gateway MX8711, kad įprotis boot up. po maitinimui daugiau man Vartai užsklanda su galimybių patekti į setup (F2) arba paleisties meniu (F10). Aš galiu įeiti į BIOS ir jokių problemų. kai spaudžiu F10 man skaityti iš įvairių dalykų, įskaitant "No TPM ar TPM yra problema". I can't boot from CD / DVD diskų, nei iš USB. Bandžiau pašalinti tiek RAM atmintinės (kito plakato buvo panaši problema išspręsta, ir tai ji jam), bet be sėkmės. Tai Driving Me Crazy ...
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo elanorbreton Windows "operacinės sistemos 3 2 spalis, 2009 15:10
Gateway "Intel PRO/1000 MT WPA problema clearerror Networking, Modems & VoIP 0 Birželis 13, 2009 18:03
Vartai E-2100 Ethernet Controller problema Terry901 Networking, Modems & VoIP 7 Balandis 11, 2009 04:51
Vartai problema piruco44 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 Birželis 27, 2008 06:37
Boot problema canyonnehastings General Hardware Chat 22 6 gruodis 2007 02:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.