![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Gateway MX8711, kad įprotis boot up. po maitinimui daugiau man Vartai užsklanda su galimybių patekti į setup (F2) arba paleisties meniu (F10). Aš galiu įeiti į BIOS ir jokių problemų. kai spaudžiu F10 man skaityti iš įvairių dalykų, įskaitant "No TPM ar TPM yra problema". I can't boot from CD / DVD diskų, nei iš USB. Bandžiau pašalinti tiek RAM atmintinės (kito plakato buvo panaši problema išspręsta, ir tai ji jam), bet be sėkmės. Tai Driving Me Crazy ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Gateway "Intel PRO/1000 MT WPA problema | clearerror | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 13, 2009 18:03 |
| Vartai E-2100 Ethernet Controller problema | Terry901 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Balandis 11, 2009 04:51 |
| Vartai problema | piruco44 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | Birželis 27, 2008 06:37 |
| Boot problema | canyonnehastings | General Hardware Chat | 22 | 6 gruodis 2007 02:18 |
| Temos įrankiai | |
| |