![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Gateway MX8711, що звичай завантаження. Після включення живлення до Я отримую сплеск міжмережевий екран з опціями для введення установки (F2) або завантажувального меню (F10). Я можу увійти в BIOS, без проблем. коли я натискаю на F10 я отримую зачитав різних речей у тому числі "No TPM або TPM має проблема". Я не можу завантажитися з CD / DVD дисків, ні з USB. Я намагався як видалення палички RAM (ще один плакат була аналогічна проблема вирішена, і це для нього), але не пощастило. це зводить мене з розуму ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Gateway Intel PRO/1000 MT WPA проблема | clearerror | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 13 червня 2009 18:03 |
| Gateway E-2100 Ethernet Controller Problem | Terry901 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 11 квітня 2009 04:51 |
| Проблема зі шлюзом | piruco44 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 27 червня 2008 06:37 |
| Проблеми завантаження | canyonnehastings | Генеральний обладнання чат | 22 | 6 грудня 2007 02:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |