Získání nového notebooku potřebovat návrhy Jakékoliv notebook s 8600 m bude hrát bez ohledu na nízké nastavení a do médií tak OK, ale když jsem byl ve svém postavení bych jen získat dobrý (MATX když v koleji) desktopu a EEE / ostatní netbook. Když jste ve škole nebudete opravdu muset hrát WoW na cestách, i když můžete najít bezdrátový hotspot, budete potřebovat psát poznámky, a ne třeba upevnit v mizerný křeslo, protože máte k elektrické síti nebo je v rozporu z baterií za hodinu.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子 Processor (s): Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz | Základní deska: MSI P6N SLI Platinum LGA 775 | Paměť RAM: 2GB Patriot Extreme Výkon | Grafické karty (s): PNY 8800GTS 320mb | Zvuková karta: Sound Blaster Xtremegamer 7,1 | Pevný disk (y): 80 GB + 500 GB | Optická mechanika (s): 2x SATA | Case / PSU: Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA | Chlazení: 4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm | Síť / Internet: Qwest | Monitor (s): Dell 22 "S2209W (1920x1080) | Operační systém (y): Windows XP + 7 | |